Gecen sene konumumda bol bol oraj vardi son yıllarda gördüğüm en aktif oraj sezonlarında biriydi
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sochide oluşan Ab Doğu Karadeniz'in bu sezon kabusu oldu resmen
-
Bugün MEB Bakanı Ziya Selçuk Zonguldağa geldi.
BELEDİYE'nin sayfasından alıntı
Bir dizi ziyaret ve açılış için ilimize teşrif eden Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk, Belediyemizi ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk, Belediye Başkanımız Sn. Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri tarafından belediye binası önünde çiçekle karşılanarak ardından Başkanlık makamına geçti.
Belediye Başkanımız Sn. Dr. Ömer Selim Alan, ziyaret sonrası yaptığı açıklama da; ‘Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk’u hem şehrimizde hem de belediyemizde görmekten büyük mutluluk ve onur duyduk. 12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 100. yıl dönümü vesilesiyle de Sayın Bakanımızın böylesi anlamlı bir gün de ziyaretleri bizler için de ayrı bir öneme sahip olmuştur. Bakanlığımızın da desteği ile Valiliğimizin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün ve yerel yönetimler olarak bizlerin çabası ile ilimizi eğitim alanında daha ileriye götürmek için gayretlerimiz devam edecektir. Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanımız Sn. Dr. Ömer Selim Alan, günün anısına Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk’a madenci heykeli ve Maden Şehitleri formasını armağan etti. Heyet son olarak diğer programlara katılmak üzere Başkanlık makamından ayrıldı.
-
Hava sabah -2leri görmüş Martta gerçekten kıyı şehirleri adına mevsim normalinin altında
-
GEFS Senaryoları eklenmiş
-
Zonguldak hava açmış beklenendi zaten herhalde gece 3-5 birşeyler yağmış çok kuvvetli olmamakla beraber
-
Bizim burda havadan uzun parlement yağıyor :-D
-
Mgm dolu ikonu koymuş
Evet hocam ama yağış hafif suan
-
Benim okul 100-130 rakım yüksek oralarda başlamıştır saf kar
-
16 Ocak sisteminde Zonguldak kameralar aktif olsaydı guxel görüntüler çıkardı
-
Su şehir kameraları bir Zonguldak'a gelemedi 2 yıldır yakında diyor sitede
-
Zonguldak hafif hafif kar atiyor sanki
-
Zonguldak şu an ne alemde?
Ara ara kar paletleri atıyor gibi hocam şuan
-
bedenden hiç sınav olmadım ilk defa duyuyorum beden yazılısını :D
Ortaokulda Geriye dönüş sağa sola dön esas duruş Şınav mekik ten sınav olmuştuk =D Lise de hiç olmadım ben de
-
yok soğuma girmiyor 00.00 da soğuma ancak çarşambaya geliyor ardından ilerliyor
Fevzi hocam benim konum 2.4 derece oldu 00:00'da ilk kar taneleri düşmeye başlar gibi ne dersin