Muhtemelen Zonguldak Bartın Düzce kıyıları +150-200 rakım ve üstünde kar ihtimali daha yüksek hava da da olsa belki yağışın kuvvetli olduğu anlarda ve gece 11-12 bağlayan gece sabaha doğru ince örtü ihtimali var.0-100 Rakımda kky ve zamanla sulu kar olur.Karabük Bolu Kastamonu - Çankırı da muhtemel 20 cm ye kadar yer yer oluşması mümkün gibi
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
İtalyanların işidir buda

-
Geçiçi bir siteye geçeceğiz demişler bakalım ne olacak
-
Modellere ulaşamayız şimdide tam sistem vakti yaşa gör

-
ICON 5 cm Kar vermiş Zonguldağa en azından havada görecez gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese günaydın hayırlı günler
-
Modellere girilmiyor nedense
-
Edebiyat çalışmaktan hal mecal kalmadı yarin sınava girecek herkese basarilar

-
Hayırlı geceler herkese
-
Hala umutluyum Mart sonuna kadar umutlar devam bakalım neler olacak bu Mart devamı önceki yıllara göre daha farklı bir mart olacak inanıyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şunlarda güzel senaryolar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu da bir senaryodur belli olmaz bakalım takibe devam nadir görüntüler görmek mümkün
-
Daha önce Mart sonunda kar gördüğümü hatırlamıyorum Nisan 8inde yağmıştı sanırım bir sene hangi seneydi unuttum