Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldakli67 Doğum günün kutlu olsun Nice yaşlara abi ailenle sevdiklerinle Havalarınsesiyle...
-
Coğrafyada yerleşim dokularından bir soru vardı olmayanı soruyordu şıklarda Zonguldak vardı onu yaptım emin değilim ama umarım doğrudur :'D
-
Herkese hayırlı günler Sınavdan çıktım Coğrafya ve Tarih süper ikili ama güzel geçti 80 üstü alıyorum :D Herkesin sınavı güzel geçmiştir inşallah yarında Edb bakalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harbiden vade kısalmasına rağmen daha da güzelleşmeye başladı bakalım neler olacak 11 Martta
-
Bugünkü sınavı 2 dk da yaptım çıktım :'D Kolay sınavdı
-
Sınavlar ertelenecek diyenler var 20:30'da bakan Ziya Selçuk CNN Türk'te konuşacakmış bakalım ne diyecek
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bakmanızı öneririm güzel bir dinlendirici Kar manzarası Zonguldak'tan 17 Ocak
-
En yüksek 10.5
En düşük 0.7
-
Bizim sınav Öğlen 2.30da bakalım ilk sınavlar kolay hayırlısı olsun hakkımızda
Herkese başarılar -
İzlanda baskısı daha da azaldı daha güzel gelecek 11i
-