Şimdi bide sınavlar yaklaşıyor tam virüs ortamı en azından bir süre daha ertelenmeli ya da hepten iptal olmalı sınavlar
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz tablosu ürkütücü

-
Bartında feci artış var ve nüfus zaten 150 bin civarı
-
Bartın ve Kastamonu diyagramları şimdiden güzel görünüyor 16sından sonra %20leri bulan oranlar belirmeye başladı Kastamonu diyagramı %40ları gördü bakalım ilerleyen güncellemeler ne göstercek takibe değer o dönemde
-
Bazı senaryolar 19-20sine ısrar etmeye devam ediyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
En yüksek kaç oldu en düşüğü bilmişim
=D -
11 sisteminde iözellikle bu güncelleme bir iyileşme var yine sanki bu gidişle 11 ine kadar gıdım gıdım iyileşmeyle birşeyler kapacağız gibi umarım böyle devam eder
-
Zonguldak olarak birlikte mavi renge döneceğiz diyordu Valisi bu gidişle kırmızıda tutabilirse helal olsun dün tıklım tıklımdı sahiller bu kafayla zor Zonguldak en son normalleşen yerlerden olur
-
Bizim köyde mayısa kadar kış devam eder Kıyılar olarak da yavaş yavaş kepenkleri indireceğiz 17 si son kez takibe değer belki 11i biraz daha düzelebilir gibi ama kaçan potansiyel büyük yine bize düşen kırıntısı oldu İzlanda rahat durmuyor kaç sistem kaçırdık onun sayesinde
-
Günaydın herkese hayırlı günler dilerim
-
Gidim Gidim bu sistemi alacağız inşallah
-
Her güncelleme daha iyi gfsde
-
Ah cikabilse azor oradan neler görürdük
-
Sanki İzlanda gitgide zayifliyor