Crysis, Farcry, Call Of Duty ve Medal of Honorda dahil edilebilir
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
hocam bi oyun önerin var mıdır pcnin hakkını verebilecek ve ucuza bulabileceğim
CS:GO-GTA V-FALLOUT-THE FOREST-AXYOS-ARMA 3-JUST CAUSE-ROME-TOTAL WAR-RUST-SAİNTS ROW 4-ROCKET LEAGUE--SNİPER GHOST WARRİORS-SNİPER FURY-FİFA 2021-PES 2021-NBA-FM 2021-F 2021-MAFİA 2 VE 3 -DEPTH-ASSETTO CORSA-7 DAYS TO DİE - OUTLAST 2 aklıma gelenler bunlar tarz olarak ne sevdiğini bilmediğimden bunlar aklıma gelenler bakabilirsin
-
Beyler PC aldım da rtx 2060la ryzen 5 3500x darboğaz olur mu
Olmaz bende rtx 2060 super ile i5 9600k intel işlemci kullanıyorum aynı değer yaklaşık
-
Bir adım hala bu bölge önde görünüyor bakalım ilerleyen güncellemelerde bir şey görebilcek miyiz
-
İzlanda az şişse azor uygun konuma gelse keşke efsane bile çıkardı bundan
-
Resmen kelebek etkisi var bu sistemde ilki gelse ikincisi ne olurdu mesela
-
Çok oynuyor en ufak hamlede mesela YB üstümüzden biraz daha çekiliyor
-
4.senaryoya bakmayinn
-
Hayırlı geceler
-
ECMWF-GFS ve bir kaç model birbirine zıt burdan şimdilik bir şey demek zor takip lazım resmen birisi kazanacak birisi kaybedecek birisi sonuçta yavaş yavaş dönecek bu da bir gerçek
-
GFS Daha az şişiriyor bu sefer de ECMWF fazla şişirdi ortada buluşamadılar bir türlü diğer modellerde benzer ama en küçük detay değiştiriyor bu sistemi
-
Rezalet maalesef tek kelimeyle umalım ya sıcak çıktı olsun ya da Izlanda fazla şiştiğinden oluyor zaten böyle diyip başka güncellemelere inşallah diyelim bu kadar fark fazla maalesef vade de kısalıyor yavaş yavaş
-
ECMWF rezalet çıktı
-
120 Saat kıyaslaması
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
birde her uyuyuşumda rüya görüyorum acaba çok derin uykuya daldigimdan mı neyden kaynaklanıyor artik rahatsiz etmeye başladı sürekli ruya gormem
Kardeşim git bir doktora danış derim biz burdan bir şey diyemeyiz ki