Bu arada hafta sonu olduğundan modeller sapıtmış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum ne dersiniz? Haftaiçi farklı çıktılar gelebilir belkide bizi şaşırtacak tarzdan bakalım neler olacak
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
EPS Paylaşabilcek varmı
-
ECMWF devami tam anlamıyla rezalet bu kadarda olmaz sabahla alakası yok daha 144ten sonrası çok değişiyor neyse eline sağlık Yasin71
-
Ecmwfden böyle hamleler beklemezdim vay be
-
Gfsye göre daha iyi gelecek
-
GM 20 al derim
-
11 Mart civarı da takibe değer aslında
-
-26lık çekirdek yine gözümüz yükseklerde
-
Fena değil en azından güzel kar veriyor
-
Merhabalar kardeşlerim ve abilerim, amcamın vefat etmesinden dolayı Ankara'ya gitmek zorunda kaldım, ama kısa süre içerisinde kendimi toparlayıp 2 güne geri döndüm..
Başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sana ve ailene sabır versin
-
Hava karardı burada
-
Hava açtı dolu olduysa da haberim yok forumda değildim :'D
-
rüzgar çok kuvvetli esiyor sıcaklık 1 dereceye düştü
Kuzenim Bolu Gerede de yaşıyor 14 Şubat sisteminde 1 Metreyi geçti demişti Bolu çok şanslı yağışı yakaladı mı sıcaklık sıkıntısı da olmayınca iyi kar alıyor bu sistemlerde zaten Bolu adına Nisan ortasına kadar kar ihtimalleri devam eder
-
Ben sezonu mu kapattım. Yağarsa da sürpriz olsun. Rabbim kar alamayan şehirerimize nasip etsin
Hocam öyle de daha mart var
2008-2011-2012-2018 Martlarında örtülük kar almışlığımız hatta yarım metreyi geçen örtüyü yakaladığımız 2011 2012 martında oldu 2012 Martında 3 sistem almıştık ikisi efsane düzeyde marta göre bence bitirmek için biraz erken tabi takibe devam bir yandan belli de olmaz 10 yıl geçmiş bir bakarsın bu senede aynı enstantanelerle karşılaşırız sürpriz olur tabiki 
-
Devrekte kar atıştırıyor hafif hafif kamerada öyle görünüyor ama tam kar gibi değil sulu kar imajı veriyor