Ereğli yolunda araçlar kalmış
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldakta bazen kara dönüşüyor yağış ve çok sert rüzgar var son zamanların en kuvvetli rüzgarı diyebilirim
-
Plajda yıldırımın isabet ettiği kadın hayatını kaybettiPlajda denizi seyreden 34 yaşındaki Venezuelalı kadın, yıldırım çarpması sonucu yaşamını yitirdi.www.safakgazete.com
-
Semih Ö. geçmiş olsun.

Eyvallah üstad
-
Bu antibiyotikleri de hayvan gibi büyük yapıyorlar tabiri caizse boğaza kaçacak diye tırsmıyor değil insan

-
Teşekkürler abiler kardeşler var olun
-
2 Haftalık antibiyotik tedavisi + Mide ilacı kullanmamı istedi
-
6 Aydır boğazımda takılma gıcık boğuluyor hisleri sanki boğazımda bir şey kalmış hisleri oluyordu bugün test verdim Mide mikrobu cıktı o yapıyormuş keşke en başında baktırsaymışım gastitim vardı ama bu tetikliyormuş bunu bu bakteri
-
Tam hastalık havası ki geçen hafta sinüzitim azmıştı dikkat etmek lazım
-
Sabah erken saatler serin olmaya başladı kışa adım adım geceleri de bariz tek hanelerdeymiş gibi hissediyoruz
-
Ben de dahil olmak üzere Üniversiteli olan tüm arkadaşlara yeni eğitim sezonumuz hayırlı olsun
-
Kampüsün olduğu yer ile Merkez arasında en az 3-4 derece fark var valla 200 rakım fark var anca amma hissettiriyor bide rüzgar üşüttü bugün valla
-
Zonguldakta oraj var 1 saattir
-
-
Gökhan Abur Hocamız hayatını kaybetmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.