Hala bir gelişme yok mu yazık 5 gün kaldı yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık valla ya :memnunolmayanseytan:
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ateş ediyor

-
Bartın Diyagramı hamak bağlamış resmen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
İtalya tarafındaki AB biraz düşündürüyor mehmet civan eline sağlık
-
Güzel bitti ECMWF GFS de Ülkeyi yağışa boğdu kar olarak soğuklar yine biraz sınırda kalsa da ama tabi bu soğukların kırpılması malum siklon patlayınca kaçınılmaz

-
-
Mart sistemi deyince aklıma gelen ve yaşadığım en iyi sistemlerden biri diyebileceğim 7-10 Mart 2011 sistemidir. Bursa’da 25 cm’den fazla kar yapmıştı. Hiç unutmam o sistemi. Düşünün Mart’ta 25-30 cm kar. Yaşamışlığımız var
2012 Martta güzeldi benim konumum açısından ve bir çok nokta açısından da iyiydi bakalım 2021 Martında görmek nasip olacakmı 10 yıl sonra aynı tarihlerde
-
Sağol abi ben de teşekkür ederim herkese hayırlı geceler
-
-
Bu sistemden efsane kokusu alıyorum Yakında çıkar kokusu

-
inşallah ertelenir 5 gün kaldı sınavlara
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vol 1 Efsane Sinoptik nedir nasıl bir sinoptiktir? GFS Kontrolden dersler :memnunseytan:

-
Paralel paralel evrende kalmış güncellenmiyor model sag üstten bakınız.
Tamamdır hatlar karıştı bir an :okey:
-
Paralel güncellenmiyor Semih Ö.
Bende güncelleniyor
-
Resmen Paralelin öğle güncellemesine benziyor bu