GFS Sabah güncellemesi kıştan umudu kesin demiş dün ne diyordu bugün ne diyor
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
inşallah tüm bölgelerimizi güzel bir dek sistemi döver geçer hasret kaldık sağlam deklere
tabi sadece bölgemiz için konuştum yukardaki mesajımda :D ülkemiz geneli için ab şart oluyor iç kesimlerimizden dolayı ancak abli sistemlerin kıyı illerinde sıkıntı yarattığını geçen sistemde de görmüş olduk. Umarım genel olarak etkilendiğimiz sistemler olur.
Evet maalesef hocam 1-2 dereceyle efsaneler kaçtı
-
valla şubat karı yordu beni basta zonguldak kıyıları cok yogun olcak dediler sonra kayboldu gitti ha yagdi yagacak demekten yoruldum ??
Mart ilk haftadan umutluyum bu sefer bize de gülecek inşallah
-
Bu arada Paralel sistemi indiriyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Paralelde izobarlarda hata yapılmış
-
Öğle/Akşam fark ortada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zaten hiçbir veri desteklemiyordu
Yok biliyordum da yani artık kesinleşmiş oldu mesela CMA veriyordu ull ile birlikte sistem 25ine ondan dedim
-
25ini kaybettiğimiz belli oldu Mart ilk haftası için daha iyi gelir umarım
-
Şu top üstümüze yatabilseydi keşke bunada üzülmek lazım
-
Geç başlayan kışlar genelde geç biter bu kış adına bu söz doğru olacak gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS Kontrol 348h
-
GFS Kontrol
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sen gönlümüzün emektarısın :D:D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS Paralelde durum bu 282.saat
-
Azor fazla sokuluyor gibi geldi bana