Yarın gökgürültüsü de duyacağız muhtemelen uzun bir süre sonra Zonguldakli67
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldakli67 abi sizin orda durum ne burda yağmur devam şakır şakır tabi
-
Yarında ben paylaşacağım ECMWF'yi aklımda 1961 var umarım ona benzer şeyler görürüz
-
GFS Akşam güncellemesi senaryolar kar haritaları artış göze çarpıyor Son sistemden sonra pek takmasam da sinerji oluyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burda dikkat çeken çoğu Doğu Karadeniz sistemini görmüş gibi
-
2015 de bir sistem bir anda belirmiş ve Azor gıdım gidim batilayarak bir sistem inmişti yanlış hatırlamıyorsam ona benzettim
-
O aktifleştiğinde 2010 du patladığında da 2010 sonbahardı sanırım.
Doğrudur bende öyle biliyorum
-
O zamanlar hangi yanardağ aktifti
İzlanda daki bir yanardağ ismi aklıma gelmedi
-
Semih Ö. kül bulutu güneş ışınlarını engeller yağışlar orman yangınlanları sonucu artar Monoton un da çalışması var zaten bununla ilgili blogunda
Doğrudur yani örnek verdim 2012 kisina etkisi olmuştu olumlu yada olumsuz olabiliyor bazen hiç olmuyor
-
Olmaz ciddi boyutta
2012 kışında olmustu Mart'ta Zonguldak'ta 70 cm olmuştu kıyılarda kul bulutu sayesinde o sezon hep soguktu
-
Lodos yüzünden şu güzelim yağışı yağmur olarak almamız üzüyor
Valla karayele dönmedi mi
-
Etna Aktif oldu onun etkisi olcakmi bakalım bu kış sezonu ve önümüzdeki sezonlarda
-
16 Şubat Zonguldak sistem videom yayında bakabilirsinizHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
16 Şubat Zonguldak sistem videom yayında bakabilirsinizHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
ECMWF ne gösterecek bu akşam o da merak konusu
-
Yinede Mart ayında kuzeydeki o soğukları görmek inişini düşünmek ve bunun gerçekleşmesi bir efsanedir ve bu efsaneyi kovalıyoruz bakalım neler bekliyor ilerleyen güncellemeler daha heyecanlı ve bir de 25 şubat adına bir anda beliren canavarı da alırsak tadından yenmezdi takipteyiz