O ab işi bozmazsa müthiş sinoptik aslında
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
1961 görüyorum hocam ilginç şeyler görüyorum

-
-
Haydi azor müthiş yerdesin ordan yükseltiver ha gayret
-
MGM Detaylı Zonguldak Bartın Düzce Tahminleri ve MGM WRF 48 saatlik yağış haritaları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akşam 6dan sonra önce kky sonra kar olarak alırız karayel tabi havayı soğutacak sıcaklık sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum
-
Konumum adına fena gitmiyor hala daha kış devam ediyor 3 kez kar gördük yüksekler iç kesimler kara doydu bir efsane aldık bir efsane kaçırdık Ocak ayında yağışlar da gayet güzeldi benim adıma geçmiş yıllara göre fena olmayan bir kıştı 2016dan bu yana Mart başındaki sistemde gelirse bu kış gayet güzel bir sezon olarak koyulabilir tarih sahnelerine
7/10 veriyorum konumum adına
-
:D
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Haftalık Hava Durumu
(19 - 25 Şubat 2021) Hava sıcaklıklarının batı bölgelerden başlayarak artacağı, ancak kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Meteorolojik Uyarı!
Düzce, Zonguldak, Bartın Çevreleri İle Kastamonu'nun Kuzey İlçelerinde Beklenen Kar Yağışlarına Dikkat!https://t.co/1SyLImCOMP?amp=1
@duzce_valiligi @TC_Zonguldak @tcbartinvalilik @kastamonuvalilk -
Sahutt 16-17 Şubatta yani dün ve ondan önceki gün Antalya Finike taraflarında bile kar yağmış deniyor doğru mu bilgin var mı
-
Sıcaklık çok yükseldi cephe geçişinden mi acaba