Bu sistemde mocha içtim birdahaki sistem nasip olursa ıhlamur :D
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bunlarda namı değer Safranbolu Bağlar Gazozu tabi bir Çayın yerini tutmaz ama memlekete her gittiğimde içerim neredeyse Yolunuz Safranboluya düşerse içmeden geçmeyin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı akşamlar
Ailesi. Bu akşam ECMWF yi ben paylaşabilirmiyim. Puan arttırmam lazım.

Sahne senin

-
Ne zaman ne yapacağı belli olmaz Semih
Biz -18 -20 leri kovalıyoruz tabi abi
Gelirse zaten efsane olur Ama şöyle bir -14 -16 yine Marta göre gayet güzel değerler barındıran bir sistem olurdu -
Fazla batılı iniyor
-
Martta zaten 850de -12 -14 -16 -17 inmesi efsane olur artık -20 beklemek hayalcilikten öteye geçmez
-
-
Hiç olumlu bir şey göstermiyor 3 gün önceki senaryolardan sıcak senaryolara geçmiş resmen belki de son sistemdi ama her zaman da bir umut var bakalım
-
Bir sistem daha alalım sonrası Plaj sezonu açılır :D
-
Allah'ın adaleti işte Ocaktaki sistem biz faydalandık bu sefer diğer bölgeler dediğin gibi karayel olup 850 sıcaklıkları sağlam olsaydı 17 ocaktan daha iyi bile olurdu son dakika kivirdi bu sistem neyse bir sonraki sistemi kovalayalim bu suanki sistemden de az biseyler çıkarsak yeter
-
Erdal hayırlı olsun sağlam yağmış bu sistem sizi izledik valla bir İstanbul bir Marmara şaka bir yana hayırlı olsun tekrardan
-
İki dek kovalayacagiz diye canımız çıktı nasıl bir sisteme döndü ya resmen kuş gibi sistemdi bizim için
-
Hava açtı bakalım ne olcak kütle geliyoe gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dek işi şans işi de deklerden de yakaladıklarimiz pek yağış bırakmadı
-
Zonguldakli67 Snow Hound radar da kütlelerin devamı varmı bakamadim az yağdı hava açtı suan