Yerde 20 cm oluşmuş şaşkına döndüm
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam B.Karadeniz buyuk potansiyel kaçırdı ic kesimlere yükseklere yaradı mart için olumlu sinyaller var gibi görünüyor beklemedeyiz takipteyiz hayırlı geceler
-
Zonguldak olarak yavaş yavaş bitirisi yapacağız sanirim rakim ve iç kesim sistemiydi 100 rakim üstünde ince örtüşen baslayarak kar kalitesi ve ortu artti yarin aksama kadar ne koparırsak belki bu gece belli olmaz şu da kesin bu sistemle ilgili olarak kilpayi efsane kaçtı şanssızlıklar olmasaydı ikinci bir 17 ocak olurdu bu sistem ne üzdü ne sevindirdi bu sistem ne aşağısı vardi ne de yukarısı ama kaçan potansiyel buyuktu neyse kis henüz bitmedi bir bakarsınız mart efsanesi kovalarız belli mi olur

-
Zonguldak da kar 3-4 saattir serpiştiriyor
-
Ben geceye odaklandım aksiyon gece başlar gibi
-
CAN hocam mezosiklon durumu nedir B.Karadeniz açısından
-
Hadi gel girdap seni beklediğimiz kadar kimi bekledik :'D
-
Radar dolmaya başladı hızlıca yine bu mezosiklon ile alakali bir durum olabilirmi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Muhtemelen Sakarya-Düzce hattına vuracak bu mezosiklon öyle deniyor
-
önümüzdeki perşembeyi cumaya bağlayan gece bol yağış var sıcaklıklarda biraz düşerşe güzel kar alabiliriz
Evet doğru diyorsun umarım onuda kaçırmayız ve şu ULL den faydalanırsak inşallah benim hatırladığım 17 Şubat 2015 de de ULL olmuştu ve etki alanı biz olmuştuk
-
CAN hocam bu olay eğer kaybolmazsa bu gecemi başlıyor
-
Takipteyiz hocam Bakalım
-
Evet trof etkisiyle oluşan bir cephe ve siklon.
Vay be 1 ay önce öyle olmuştu bizim konumda ikinci bir tekrarı olurmu bakalım
-
Bu trof tarzı bir şey mi CAN
-
Bu konuda Zonguldak çok sürpriz yapıyor genelde 17 ocak sisteminde trof sayesinde aralıksız dek aldık