Zonguldak için Dek vakti yaklaşıyor
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu sistemde siklon yerine dek olacaktı yemişim siklonu ya 5 dkda 10 cm yapıyordu tek vuruşta
-
Zonguldakta resmen rakım sistemiydi 20-30 rakım farkta bile oynama vardı 102 Sokakta 30-40 cmler varken İncivez tarafları max 10 cm vardı Kozlu Askeritepede teyzemlerin orda 60 cm varken Dilaverde en son 55 cm olduğunu duydum Mithatpaşada 15-20 cm var diye duydum Asmada da 20-25 Sapçada belki de 1 metre olmuşta olabilir haberim yok ama kıyılar 1 dereceyle efsaneyi kaçırdı ona yanıyor Tüm Zonguldak yağış biraz daha geç girseydi soğuklarla çakışsaydı 17 ocak vakasının ikincisi olurdu rekora yaklaşırdık yine ya nasip
-
Sen beyaz bile görürsün bu gidişle ?
Hocam teselli ikramiyesi olurdu bu gece vallaha =D Yaktı bizi bu kar haritaları
-
Zonguldakli67 Deklerde sarı turuncu eko görülebilirmi sence hocam
-
Bu kadar fark normal mi Zonguldak ile Bartın arasındaki fark dikkatimi çekti
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dekleri kaçırmasak bari
-
Zonguldak güzel bir kar var anlik
-
Zonguldakli67 Abi Mart efsanesi diyebileceğin bir yıl hatırlıyormusun Zonguldak adına benim gördüğüm bir 2012 var başkada hatırlamıyorum ama 50 cm oluşturan bir sistem olmuştu sanırım kıyıda bile
-
Ben Martın başındaki büyük balığa odaklandım bu sefer olacak inşallah
-
Senaryolarda neler yansıyacak merak ettim yine de belki de mart efsanesi olacak
-
Böyle gelse her tane yapışırdı zınk diye
-
Oho bugün tamda martın üstüne basmıştım inşallah olur
-
Zonguldakta imkanı olan varsa yüksek taraflara gitsin 150 rakım üstünde rahat 10 cm var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.