Mithatpaşada 20 cm Rüzgarlımeşede 25 cm varmış Dilaverde 45 cm civarı rakım farkı da az şaka gibi 20-30 rakım bu kadar fark ediyor ilk defa böyle bir şey görüyorum
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hep o İzlanda Yüzüne oldu ne olduysa zaten Azor pide gibi yattı süre iyice kısaldı
-
Gerçi sadece B.Karadeniz değil Marmarada fos oldu çoğu yer Sakarya Kocaeli Düzce Bartın Karabük Bilecik Bursa hep aynı rakım sistemi
-
Poyraz B.Karadeniz adına sistem boş demek Karayel yıldız dışında kurtarmıyor
-
Ben 146 rakımdayım 18 cm ölçtüm az önce kar birikimini
Abi sen biraz içte kalıyordun sanırım Normaldir ben incivez biraz daha kıyıya yakın rakımda pek iş görmüyor 30 rakımda bile fark ediyormuş nasıl bir sistemse
-
Burasıda aynı hatta yerde bile yok denecek kadar az araba üstleri azıcık çimenlerde nerden nereye ya 1 metreleri konuşuyorduk yemin ediyorum böyle bir şey olamaz isyan değil ama 5 cm bile olmadı ne diyelim herhalde 5 yılda gördüğüm en kazık sistem oldu
-
Snow Hound sizin orda durum ne
-
Zonguldak sistemi pas geçti resmen bu kadarını bekleyen olmamıştır modellerde beklemiyordu rakım sistemi oldu resmen doğulata doğulata kestane oldu soğuk o kadar sınırdaydı ki en başta neydi şimdi ne oldu havada bile yağsam mı yağmasam mı türünden 2 dk esip geçen yağış var yükseklerde 15-20 cm olduysa olmuştur 200 rakım altında örtü yok denecek kadar az araba üstleri dışında kısa ve öz beklediğimize de takip ettiğimize de değmeyen son dönemin en berbat sistemi
-
Bu sistem resmen rakim sistemiymis 170 metre üstüne yarayan cinsten 30 40 metre ile sınırda kalmışım ne bir ortu var ne bir kar yazik oldu o kadar takip ettik kar haritaları falan fena yanıldı 5 cm bile olmadi en kazık sistem buydu sanirim kendi adıma neyse sağlık olsun
-
Bu arada sabaha örtüyle uyaniriz gibi verilere baktım musait anımda daha yeni girdi sistem cephe gecisiylee 850 uygun olunca gece 3ten sonra başlıyor aksiyon sali sabaha kadar yoğun kar devam sonra dekler perşembeden bitiririz sistem sonuna kadar 15 20 cm yeter bakalim neler göreceğiz
-
Ben sahsen 25 subattaki sistemde yine etkilencegimizi düşünüyorum mart tada 1 veya 2 sustemle kisi bitiririz
-
Cephe sıcaklığı yükseltiyor yoksa sorun yok
-
Merkez boş hala bekliyoruz bakalım
-
Devrek canlı Zonguldak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS Kontrol
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.