Yazık oldu tüm yağışa Zonguldağın kaderi 1 derece ile kaçırmak
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kaçan buyuk balığa üzülüyoruz tabi ama bir bakmışsın sonraki sistem şanslıyız inşallah
-
Tüm modeller fena kayaya çarptı bir tanesi Zonguldagi bilemedi yağmur veren yoktu
-
Şaka gibi ya yemin ediyorum isyan etmemek elde değil Yağmur var akşam oldu soğuk girişi olmadimi diye düşünmeye başladım 120 rakım yerde ne örtü var ne kar kaldı geceyide kaybedersek sistem falan kalmaz
-
Bakalim mgm bu geceye yarına uyarı veriyor şaşırtabilir de belli olmaz
-
Sistemin adı B.karadeniz adına 1 metreden 10 cmye merhaba kestane olmali
-
Yazik yazık 10 cm olsa dua edeceğim şakır şakır yağmur var
-
İstanbul bizim 17 Ocaktaki yaşadığımızı yaşıyor hayırlı olsun burda yağmur devam ediyor en azından sizin kadar sevinmiş oluyorum buraya kar yağmış gibi arkadaşlar :olumlu:
-
Bu sene mart farklı geçecek gibi en azından 15-20 gün için takibe değer herkese hayırlı akşamlar
-
Çekirdek biraz daha yakınımızda olaydı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Paralel müthiş bitecek gibi
-
Orda biraz bıçaksırtı gibiydi şimdi azor güzel konum aldı yükseldi Paralelibn sobnu güzel bitcek
-
Paralelde azor hafif bi yatıyo gibi dikine yükselse