Ben çok beğendim lakin 14 15i pek iyi değil
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam gördüğüm öğlen ecmwf ve EPS B.karadeniz için dahami iyi gidiyor sizin yorumunuz nedir
-
=DHarici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. ZONGULDAK 18 OCAK 2021 SİSTEMİ AZ KALDI TEKRAR KAVUŞUYORUZ ŞÜKÜRLER OLSUN
-
GFS Ortalaması müthiş görünüyor
-
Çok ta doğulu gelmesin tabi 30-50 km daha yeter
-
Bu arada ECMWF öğle güncellemesi sabaha göre 1 tık daha doğuluymuş
-
Bu saatten sonra olacak değişimler ufak olur diye düşünüyorum akşam anlayacağız
Bi 50 km daha doğularmı sence hocam
-
Fevzi Burak Hocam sence doğulama az orta daha sürermi
-
Doğularsa yağışlarda artar hem
-
İnşallah biraz daha doğular da tam oturur bölgeye
-
hava durumlarinda ya yagmuruz yada kky onlar biraz modumu dusuyoruz ist ve ankara hep istikrarli ne zaman kar ikonu goruruz Fevzi Burak
Hocam model vermiş dert etme güncellenir onlar saatlik hatta 30 dkda bir değişiyor yarın akşam netleşir istikrarlı vermeye başlar
-
Aynen her şey güzel gidiyor Bugün yaz arkası kış hocam

-
Hocam artık yarın akşam kesin ve net konuşmaya başlarız gibi Fevzi Burak
-
Vadesi var dün Marmaraya veriyordu onu bugün Orta-Doğu Karadeniz Yarın belkide B.Karadeniz bellide olmuyor azıcık daha yaklaşsın vade