Paralelde müthiş yağış vermiş
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fevzi Burak hocamız değerlendirme yapar Perşembe gibi hayırlısıyla
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ECMWF Güncellemesinden sonra kar yağışı mm cinsinden durumlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
EPS Öyle geldiyse sorun ana çıktıda çok sıcak geldi ve batılı ozaman öyle anlamamız lazım yani düzelir daha 2-3 gün var panik yok
-
EPSye göre tüm bölge geneli iyi gibi
-
Test sürümü. Bu sabah itibariyle yayınlanmaya başladı sanırım.
O sanki daha iyi gibi baktım da
-
Çok fazla batılı geldi hocam Düzelcektir inşallah
-
ECMWF Paralel diye bir model mi geldi ? yeni
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok ufak bir azalma oldu KAR HARİTASINDA
Bu haritayı hep takip ettim en az 15-20 cm daha koymak lazım bunların üstüne fazlası geldi herzaman
-
Arkadaşlar daha var canınızı sıkmayın konumumdan da biraz kısmış gibi görünüyor akşama düzelecektir diye düşünüyorum
-
Hadi herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
-
Beton yetmezz :-D=D
-
264 kar haritası alabilirmiyiz

-
Paylas hocam en bereketli olanından bir güncelleme olsun inşallah