Herhalde Perşembe günü son nokta koyulur gibi artık miktar açısından diye tahmin ediyorum
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
İcon yakın vadede değişir 1-2 gün kala
-
Etkileri Sibirya'dan pek farklı değil yine de. Sibirya yükseği de termik bir yüksektir ve karasal soğuklar barındırır, İskandinav yükseği de termiktir ve karasal soğuklar barındırır. İkisi de aynı şey ama soğukların geliş yönleri farklı işte

Hocam EPS naptı biliyor muısun
-
Bide 850 yetersiz diyenler Rüzgar + Kutup Sibiryası kökenli olduğundan -5 bile yeter ama garantiye alıyoruz zaten bölge olarak
-
Bazı arkadaşlar benim konuma bu kadar yağmaz diyor ama denizler o kadar sıcakki Karadeniz buharlaşıp oluk oluk akacak ve dekleri kestirmek zor daha iyi bile olabilir modeller yarısını göremez vade yaklaşdıkça daha bile iyi olur o kar haritaları inşallah
-
Bu arada GEM Bölge geneli için çok iyi vermiş onuda söyleyeyim Bazı konumlar adına ECMWFden daha bile iyi
-
Fevzi Burak Hocam EPS nasıl gidiyor
-
Tokat ne olur
25-40 cm son görüntüde
-
Zonguldakli Vezirköprü sarimi yesilmi

60 cm vermiş turuncu
-
Gem modeli konumum adına daha iyi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. :okey:
-
Fevzi Burak hocam ayrıca emeğinize sağlık diyorum Bölgemiz adına çok güzel şeyler oluyor ilk sistemi de sizin gelmenizle beraber efsanevi şekilde alıyoruz son güncellemelere göre %85 inşallah nice sistemlere