john Snow Ne zaman Gelo deseniz o sistem bizde rahat olun =D Bu da 3.darbe oldu
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kontrol 372 ve 384.saatde sistem sizin diyor tabi vade uzun olduğu için önce önümüzdeki balığın detayına inelim sonrası Allah Kerim bakarız
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Model yorumlama kapalı olunca buraya atayım dedim Kontrolde güzel görüntüler oluşuyor 20sinden sonra tekrardan devam ediyor şuan 336da sinyal veriyor
-
Bizim kar rekoru tam 1 metre 5 cm potansiyel belli geçme olasılığımız bile var aslında
-
çok iyi geldi hocam yağışları biraz biraz arttırırsak efsaneye koşarız. Bu sistemde çok potansiyel var.
:okey: Her şey çok güzel olacak bölgemiz adına inşallah hocam potansiyel belli sabır biraz daha
-
Yani durdu durdu son günlerdemi sıkıntı yapmaya basladi off valla yagmicak diye aşırı tedirgin oluyorum nazara geliyoruz valla ??
Valla ortalamayı beğendim akşam değişecektir yine lehimize döner gibi
-
GFS Kontrolü çok beğendim şahsen
-
soğuğu güçlendirip yağışları azaltmış olası bir durum soğuk fazla olursa nemi azaltır yağışı azaltır. Ama ben daha iyi kar alacağınızı düşünüyorum yağış miktarı değişime açıktır.
:olumlu:
-
Fevzi Burak Hocam batı Karadenizde son güncelleme yağışları düşürüyor ne dersiniz buna sabahkine göre
-
Perşembeye kadar yağışı takıibe devam belkide Perşembe akşamına kadar
-
Yağış lehimize olmadı öğle güncellemesinde pek
-
B.Karadenizde kar miktarını azaltmaya başladı çekinmedim değil
-
Hocam hayırlı olsun diyebilirmiyiz artik
Hayırlı olsun diyebiliriz de miktarı için biraz daha beklememiz lazım
-
B.Karadenizde yağışları azaltmış ama takmıyorum bu gfsyi sabaha göre
-