Youtube ta Kadir Emre diye bir tahminci var. Kendisi baya iyi tahmin yapıyor. Sonra bu forumdan olduğunu öğrendim ama göremedim buralarda.
Emre Temur kendisi hocam forumda tahminciler bölümünde tahminlerini bulabilirsiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYoutube ta Kadir Emre diye bir tahminci var. Kendisi baya iyi tahmin yapıyor. Sonra bu forumdan olduğunu öğrendim ama göremedim buralarda.
Emre Temur kendisi hocam forumda tahminciler bölümünde tahminlerini bulabilirsiniz
Doğulama biraz daha devam ederse müthiş olacak bölgemiz adına
İlk kez paylaşım yaptım. Hatam veya eksiğim olduysa affola.
Gayet iyiydi emeğine sağlık
240 güzel bitti
Atlantiğe çekiliyor soğuklar umarım sıcak senaryodur
CFS'de fena çıkmamış Nasa ile benzer
Benim evin önünün diyagramı =D
Fevzi Burak Hocam üye tahminli verili kısımda yazdığınız verileri Nasa modeli doğrular nitelikte görünüyor efsaneye yakın vermiş uzun süre de soğuk sektörde bırakmış ukmoda aynı şekilde devamı gelebilirdi vadesi yetmediğinden bu akşam o da belli olur az çok gibi
NASA modeli resmen efsane vermiş
Almanya haberlerini takip ediyorum,çok ilginç bi hava olayları var şuan oralarda,güneyde 15 derece bahar,kuzeyde o derece ve daha altı ve kar fırtınaları
Kuzey Ren-Vestfalya taraflarındalar
Almanyadan akrabam paylaşmış storysinde oralarda kardan yıkılıyor https://www.instagram.com/stories/tolga_…69270148/?hl=tr
şu 2 günlük sistem mi mini 87 ? soğuk yalayıp hop atlantiğe gidiyor tüm senaryolarda ve ana çıktı ile kontrolde
Hocam biliyorsunuz endeksler negatiften nötre yönelmişti şimdide o tarihler adına negatife bir düşüş olmuştu endekslerde onun bir etkisi olmuş olabilir değişirse orayıda kurtarırız hem önümüzdeki kozu kullanalım sonra onu da alırız inşallah
Arkadaşlar istanbul için kötü diyenler yağış ortalaması çok güzel haberiniz olsun Model sayfasına attım
Yağışlar müthiş ortalamaya çok güzel yansımış