Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yavaş yavaş taşlar oturuyor
-
icon çok iyi ya. Axorun önü açık. Yukarıda kutup var.
Tam onu paylaştım :'D
-
İCON SON SAAT
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam konunuz hayırlara vesile olsun umarım sistemleri inşallah silsile almak nasip olur.Kendi bölgem güzel bir açılış yaptı devamını da inşallah hep birlikte ülkecek nice sistemlere diyerek alırız hayırlı olsun tekrardan başarılar diliyorum. cografyaciburak
-
Herkese hayırlı günler Güneşli Bir Zonguldak'tan Bahardan Kalma Günler yaşıyoruz.Arkasi güzel olacak inşallah takibe devam..
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Memlekete bahar geldi Zonguldak kendini dışarı attı bir hafta sonrasından habersiz tabi
İşte sahilden son durumThe content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bende 3 sistem diyorum varmı azaltan arttıran

-
Bartın diyagraminin maşallahı var
-
Zonguldak yüzde 65e varmis
-
İcerisi Şampiyonlar Ligi

-
Sinerji bölümünde benimde yazılarım vardı bakalım şuanlık tutuyor gibi gözüküyor
-
ECMWF Yola ben getireceğim akşam
:okey: -
Sahutt eline sağlık :olumlu:
-
Bir model sonu daha mı yükleniyor