Hafif oynama nelere kadir oluyor
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
Paralele benzer çıksa buralar yangın yeri
-
Daha güzel gidiyor
-
Bu tüm meselelerden daha kötü. Kızı unuturum o günü unutmam ?
Hocam vallahi Zonguldak biktiriyordu bundan dolayı çok isyan ederdim

-
Simdiye kadar hiç sevmedim seven olduysa bilmiyorum değer verince başına çıkıyor ama tek takıldım yalnız tabancayı 1 2 dost yeter

-
Birde Düzce ile Bartın kar yağarken Zonguldak a sakir sakir yağmur yagmasi var 1 dereceyle tüm yağışı yağmur olarak almak
Burada söylemek varmis bunu 
-
hocam bir gülüşü vardı kelebek görse ömrü uzardı.
Ama şimdi o gülüşün özlemi benim hayatımı bitirdi.. öyle bir mevzuydu Esra.
Karadenizdeki gemiler battı reis öyle anlattın ki yak İsmail Ağa yak

-
Azor haydi koçum sendeyiz bindirmeyi yap
-
Benim tek sevgilim kar kimseyi onun kadar beklemedim olsaydı bugüne kadar olurdu

-
Yaşım gelmiş 20 ye dayanmış. Saçlarım beyazlaşmış. Zamanı geri alsam fırsatları daha iyi değerlendirir anın tadını çıkarırdım. Elime çok paralar geçti kaybettim, zengin kızlar geldi reddettim, bazı arkadaşlarıma haksızlık ettim, zamanımı boşa harcadım ama önümde yıllar var. Telafi edeceğim. He bu arada avrupa yakası nasıl cünüp bir yersin heryer kar aldı bi tek sen kaldın =D
Reis güldürdün aksam aksam =D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burada dursun çok sevdiğim bir söz

-
Bence şuan takip ettiğimiz sistem efsaneye dönüşebilir potansiyel var soğuklar 500 hpa 850 sıcaklığı azıcık YB Batılı konum alsa üstte ne var ne yok inecek onu bu gece gfsden göreceğimize inanıyorum ve umuyorum

-
GFS bu gece balyozu indirecek

Yazın bir kenara