Plajda yıldırımın isabet ettiği kadın hayatını kaybetti
Plajda denizi seyreden 34 yaşındaki Venezuelalı kadın, yıldırım çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
www.safakgazete.com
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSemih Ö. geçmiş olsun.
Eyvallah üstad
Bu antibiyotikleri de hayvan gibi büyük yapıyorlar tabiri caizse boğaza kaçacak diye tırsmıyor değil insan ![]()
Teşekkürler abiler kardeşler var olun
2 Haftalık antibiyotik tedavisi + Mide ilacı kullanmamı istedi
6 Aydır boğazımda takılma gıcık boğuluyor hisleri sanki boğazımda bir şey kalmış hisleri oluyordu bugün test verdim Mide mikrobu cıktı o yapıyormuş keşke en başında baktırsaymışım gastitim vardı ama bu tetikliyormuş bunu bu bakteri
Tam hastalık havası ki geçen hafta sinüzitim azmıştı dikkat etmek lazım
Sabah erken saatler serin olmaya başladı kışa adım adım geceleri de bariz tek hanelerdeymiş gibi hissediyoruz
Ben de dahil olmak üzere Üniversiteli olan tüm arkadaşlara yeni eğitim sezonumuz hayırlı olsun
Kampüsün olduğu yer ile Merkez arasında en az 3-4 derece fark var valla 200 rakım fark var anca amma hissettiriyor bide rüzgar üşüttü bugün valla
Zonguldakta oraj var 1 saattir
Gökhan Abur Hocamız hayatını kaybetmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Akşamları serinlemeye başladı en azından Zonguldak için durum böyle 3-4 akşamdır ve rüzgarda kuvvetleniyor zaman zaman
Bu arada atlamış olmayalım İstanbul bölgesi sel felaketi yaşadı ve ciddi görüntüler gördüm büyük geçmiş olsun bölgede yaşayan herkese bir daha buna benzer afetler yaşanmaz inşallah