Umarım istediğimiz yükseği görürüz bu akşam ve topu üstümüze indirir
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
GEM paylaşmak isteyen varsa o şuan boş

-
ECMWF Akşamı da ben alıyorum
:memnunseytan: -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yine sistem öncesi bu videoya düştük

-
The content cannot be displayed because it is no longer available.
-
Bartın - Sinop Diyagramları dikkat çekiyor özellikle yağış ve yüzdelere bakıldığında
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bölgemizden Diyagramlar 06Z 04.02.2021 Güncel:
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Valla Şubat 20sinden sonra bile şimdiden bir şekillenme başlamış vade uzun olmasına rağmen güzel görüntüler var model sonunda bile senaryolarda
-
:?: :8
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
1.Senaryo sil sile indirmiş sistemleri 3 sistem indirmiş arka arkaya
-
CAN hocamın dediği gibi yavaş yavaş senaryolarda yürekleri ağza getiren senaryolar görmeye başladık

-
Benim gördüğüm sadece 3-4 senaryo dışında hepsi sistem veriyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.