CAN hocam varsa bilmiyorum var mı GFS Paralel yağış ve kar haritası alabilirmiyiz
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Paralel müthiş gidiyor ona bakın daha iyi kafanız yorulmasın
-
Ne hale getirdi yazık GFS Paralel daha tutarlıdır inşallah en kısa sürede rafa kaldırırlar bu gfsyi
-
14-15 için nasıl gelecek sanki daha iyi izlenimi veriyor
-
Sabaha göre daha iyi ilerliyor
-
GFS Başladı bakalım ne yapacak

-
GFS Paralel güzel çıkmış bu arada Batı Bölgeler için
-
Öğle güncellemeleri genelde nedense bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama sabah-akşam-geceye göre daha çok sıcak çıktı olarak çıkıyor.Bu sefer ki öğlen güncellemesi bizi şaşırtacak mı bakalım
-
ECMWF, GFS'den daha iyi ve daha mı tutarlı? İşte genel bir cevap..
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
SubX Forecasts Verilerine göre Şubat 20-21'ine kadar sistem ihtimali sürüyor Yağışlar ise normaller ve normaller üstünde gözüküyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
CFS endekslere uygun bir şekilde 2 sistem indiriyor Martta bile 1-2 sistem beklentisi var Hadi Marta daha var lakin Şubatta en az 1 sistem geleceğini düşünüyorum
-
Semih Ö. dostum artık uzun vadeye bakmıyorum ben. Hep beklenti oluşuyor.
Doğru maalesef bu model uzun vadede en azından fikir verebiliyordu eskiden pek de tutarlı değil artık 2017den sonra bozdu buda
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. CFS Şubatın devamında 2 sistem
+ Martın 6-8'i gibi 1 sistem daha diyor lakin doğruluğu tartışılır uzun vade de artık pek iyi değil biliyorsunuz
-
Şahsen hala umudum devam ediyor çünkü endekslerle verilerle modeller uyuşmuyor ve bir günde 4 güncelleme hele gfsden tutarsızlığı çok fazla o yüzden en güzeli 3-5 gün sonra takip etmek olacak gibi taşlar o zamanoturmaya başlar en azından ECMWF sinyal veriyor 13-14ü için azor son saat yükselmeye başlıyor devamı nasıl gelecek merak ediyorum

-
Valla telefondayım hocam. Biraz zor oluyor.
Gece güncellemelerini telefondan takip ediyorum geri kalan güncellemeleri bende arada paylaşıyorum gece genelde takip yapıyorum bende anladım hocam varsa paylasabilecek arkadas buyursun