burası niye bu kadar boş. Az sonra dolacak buralar. Gefs de eps nin yeni verileri de 15 sonrası diyor. Bugün paylaşmayacaksak modeli pişman olabiliriz.
Müsaitseniz paylaşabilirsiniz hocam ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturburası niye bu kadar boş. Az sonra dolacak buralar. Gefs de eps nin yeni verileri de 15 sonrası diyor. Bugün paylaşmayacaksak modeli pişman olabiliriz.
Müsaitseniz paylaşabilirsiniz hocam ![]()
Hayırlı geceler
Gece güncellemesinde görüşürüz 

Bu Yağış Sakaryadan öteye geçemez gibi Yani marmara adına modellere göre ve sınırlı alana göre ve yarın sabah 10a kadar sürer Ege-Marmara-Akdenizde yer yer
Çok güzel şimdi ne yapıyoruz şubat ilk haftayı kafadan silip şubat 10-20 sine odaklanıyoruz
Zaten o tarihlere odaklanmıştık değişen yok bekliyoruz :uzaylı: :okey:
Küresel ısınmanın etkileri net şekilde görülüyor, altımız uzunca bir hat yb kaynıyor.Yb şeyi olduk mübarek.Zaten son yıllarda şubat on sonrası yüksek basın bizim enlemlere doğru çöreklenme tırmanış şeklinde.Eski kışlar kadar yaşanacak soğuklar yukarda var ama yb baskısı yüzünden gelmiyor.Eskiden o soğukların şubatta yada mart başı gelmesinin sebebi rahatsız edici uzunca bir yb hattının olmayışı.Şon yıllarda rahatsız edici yb suriye sınırında eski kışlarda ortlama suriye akdeniz çizginin baya altında olması sorun bu arkadaşlar sistem niye bize gelmiyor yada -16 -20 ler nadir oluyor diyenler.
:alkıs:
Daha ECMWF 12-13-14üne gelmedi radarına nasıl girsin yine de güzel görüntüler var en azından sinyal olarak
Yine GFS'den iyi gibi ECMWF
:coksıcak:
Bizim ülke hep enlem boylam dan kaybediyor
Zonguldakli67 hocam sendeyiz son bir şarkı istiyoruz ![]()
2 afrika yedik sonuç 1 cılız atak ![]()
Ana çıktıya pek kafa yormuyorum nede olsa 1015 olan yere 1005 diker ab olan yerdeki abyi patlatır önemli olan senaryolarda diyagramda ne göründüğü bana kalırsa
Ben devam ederim.
:okey: :olumlu:
Kapatıyorum kimsenin morali yok bu akşamki güncelleme geceye bakalım en güzeli
Takip etcek bir şey kalmadı bence bitti