Kampüsün ordan bir kar fotosu paylaşalım 2017 Ocak sistemi
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldak BEÜ İbn-i Sina Kampüsü yeni öğrencilerini bekliyor - İhlas Haber Ajansı A.Ş. Video Arşiv SitesiZonguldak BEÜ İbn-i Sina Kampüsü yeni öğrencilerini bekliyor - İhlas Haber Ajansı A.Ş. Video Arşiv Sitesiihavideo.com.tr
Bizim Kampüs 250 rakım bandında arka taraf ormanlık köylere çıkıyor kampüste zaten köylük bir yerde kalıyor Kozlu Zonguldak arasında Esenköyde sık sık kışın kar yakalayabilirim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni uygulama: Derslerde cep telefonu yasaklandıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda telefon kullanımı konusunda yeni uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bundan sonra...www.hurriyet.com.trThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
KAYNAK ANADOLU AJANSI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2012 Kışı Zonguldaktan bir kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bana web tasarımı ve kodlama gelmiş
Hangi şehir? Hayırlı olsun.
-
4-5 gündür sis vardı baya serinliyordu akşamları Zonguldaklılar olarak uzun kollu sezonunu erken açacağız diyorduk

-
Hayırlı olsun, aynı yerde okumak iyidir, avantajı çoktur Semih
Gözün aydın
Saolasın abi tabii malum ekonomik durumlar vb. uzak yer yerine kaç yıldır yaşadığım başka yere gitsem gözümde tütüyor burası denizini aradığım, mevsimlerini kendine has iklimini sevdiğim büyüdüğüm bu şehirde devam etme kararı aldım bölümde zaten Zonguldakta EA nın en yüksek puanlı en iyi sıralamalara sahip 2.bölümü diyebiliriz 570 k sıralamam vardı neredeyse 400 bin sıralaması olan bu bölüme yerleştim hayırlısı 4 yıllık bence bölümün bir çok artısı da var

-
Yerleştirme sonuçları açıklandı hayırlı olsun bana ve diğer arkadaşlara Zonguldaktan devam eğitime :))
Kuzey Kutbu'nda Son Bir Yılda İstanbul'un 3'te Biri Büyüklüğünde Deniz Buzu EridiTürkiye'nin Kuzey Kutbu'na 3'üncüsünü düzenlediği Ulusal Arktik Bilimsel Araştırma Seferi'ne katılan bilim insanları, 2022 ve 2023'ün temmuz aylarının ortalama…www.hedefhalk.com -
NASA: July Was Hottest Month on Record, But 2024 Looks Even HotterNASA has just confirmed July 2023 was the hottest month since 1880.www.sciencealert.com -
Tek kale kaldık
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Süper kare olmuş Semih
:alkıs: :alkıs:
Yağlı boya gibi durmuş manzara degil mi abi güzel bir yakalama oldu benim içinde çerçeveletip duvara asmak lazım bu kareyi bence
-
ZONGULDAK GÜN BATIMI GÜZEL BİR KARE TABİİ Kİ BEN ÇEKTİM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.