Aslında büyük balık Doğuya kaçan onu alsak daha iyi olurdu ama hayırlısı olsun belli de olmaz hala 6 gün var gfs 4 gün kala bile çok değişebiliyor
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS ye kimse başlamıyorsa birkaç dakikaya başlarım.
Sahne senin
İndir balığı -
GFS biraz geç indiriyor görüntüsü var JMA Daha erken indirmiş 1-2 gün
-
JMA Son saat sistem indiriyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Geçmiş zamanların basınç haritası 850 hpa VS. Nereden bakabilirim
https://www.meteociel.fr/modeles/archives/archives.php
https://www.meteociel.fr/modeles/archiv…es.php?type=era
GFS:NCEP olarak - ECMWF:ERA de ECMWF/CEP olan
-
Bu yorumumu Kar Haritasına bakarak yaptım ve tarihe bakarak daha vade uzun hemde şunu da söyleyeyim konumun da bu görüntülerde örtülük kar alır ama sadece bu görüntülerde çünkü net bir şey demek için vadenin biraz daha kısalması lazım Serkann55
-
Bu arada sistem 17 Şubata tarihine yönelmeye başladı 17 Şubat 2015 aklıma geldi yine bak

-
Hocam teldeyim yoksa istedigin gfs olsun

-
GFS paylaşacak varmi arkadaşlar müsait olan
-
Çok teşekkür ederim. Sende çok cana yakınsın. Tarantula beye mesaj attım. Eğer benim yüzümden yazmayacaksa ayrılırım. Yok eğer konuyu kapatacaksa sıkıntı yok. Bende çok sevdim burayı. Neyse bir mesajı görsün bakarız sonrasına.
Hayırlısı olsun hocam çok sagolun
-
Konu başka hocam. Arif hocanın yaşadığına dair haber duydum ve ben sözümü tutarım. Tarantula nın ayrılması umrumda değil. sonuçta ben haksız çıktım. Neyse hocam teşekkür ederim şimdiye kadarki süreç için.
Hocam şahsen yorumlarınızı çok beğeniyordum bu kararınızı tekrar gözden geçirip foruma dönmenizi umuyorum
-
İnşallah her bölgenin kişi resmen beyaz bir kis hikayesi olarak hafızasında bırakacak sistemleri 2021 Şubatta alırız konu hayırlı olsun hayırlı geceler herkese
-
Emeğinize sağlık ?
-
En Yüksek 13
En düşük 4
-
8 Aralık 2013 Zonguldak
The content cannot be displayed because it is no longer available.