Diyagramda pek bir oynama yok o tarihler adına % dilimler neredeyse olduğu yerde saymış akşamki güncellemeden sonra Zonguldakli67
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karadeniz kar olup akar. Rekoru bilmem
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Bu görüntü gerçek olsa Karadeniz akar durur Zonguldakli67 -
Yine bir rekor kırarmıyız gelirse bu tip sistemler geldiğinde hep bir rekor tazelediğimiz olmuştur
Hatta aralıksız yağışlar bile görebiliriz yine
-
Etkisi ne olur diye soruyorsan her şekilde batı karadeniz kar alır.
Yine bir rekor kırarmıyız gelirse bu tip sistemler geldiğinde hep bir rekor tazelediğimiz olmuştur
-
Zonguldakli67 Hocam şimdi önümüzdeki sistemde gelirse herhalde bizim açımızdan efsane bir kış olacak son 8 yıl açısından en son 2012de böyle bir gidişat vardı birde 2016 ocak
Bir çok model yine Karadeniz üzerinden sokuyor sistemi şuanki görüntüde kırım üzerinden de gelebilir
-
Zonguldakli67 Hocam şimdi önümüzdeki sistemde gelirse herhalde bizim açımızdan efsane bir kış olacak son 8 yıl açısından en son 2012de böyle bir gidişat vardı birde 2016 ocak
-
Elinize sağlık :okey:
-
Daha 29 yaşında ?
Hocam yaşına bakmadım da yani eski formunu kaybetti pek katkı yapacağını düşünmüyorum yinede
-
Cenk tosun 5 aylığına tekrar Beşiktaşta.
Artık yaşlandı eskisi kadar iyi olacağını düşünmüyorum ben
-
http://www.eflani.bel.tr/icerik/1870/17/hukumet-caddesi-2
Karabük-Eflani Kar Yağışı başladı izlemek isteyenler için link bıraktım
-
Bazı takımlar bazı takımlara karşı aslan kesilir ondan sonraki hafta kuş olur başka takım karşısında

-
Alanyaspor-Sivasspor Maçı İstatikleri - İlk 11'ler belli oldu.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Başakşehir-Hatayspor
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Maçı İstatikleri - İlk 11'ler belli oldu.The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ayrıca bugün oynanacak bu iki maçı maç saatinde TRT Spor üzerinden canlı izleyebilirsiniz
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
MAÇ SONUCU
Ankaraspor 1-0 Ankara Keçiörengücü45+5' Pedersen
Ankaraspor, 7 maç sonra kazandı.
The content cannot be displayed because it is no longer available.