Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fena gürlüyor son zamanların en kuvvetli orajı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. AlıntıDoluda var yıkılıyor böylesini az gördüm
AlıntıFena oraj var Zonguldak ta 03.26 yagısta fena her saniye simsek var
-
Doluda var yıkılıyor böylesini az gördüm
-
Fena oraj var Zonguldak ta 03.26 yagısta fena her saniye şimsek var
-
Zonguldak Turizm Haritası - Google HaritalarımZonguldak endüstriyel, dalgıçlık, deniz, su sporları, mağaracılık, yayla, botanik, antik çağ turizmi gibi çok geniş bir yelpazede turizm potansiyeline…www.google.com
Visit Zonguldak - Zonguldak Turizm ve Tanıtım Portalı
https://www.zonguldakmadenmuzesi.com/assets/upload/dosyalar/zonguldak-turizm-harita.pdf
ZONGULDAK'ın tanıtımı açısından 5 önemli site
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese iyi günler
FOTO: Kızlar Plajı | ZONGULDAK
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Teşekkür ederim sitede yoktum doğum günümü kutlayan arkadaşlara abilere teşekkürler hep birlikte inşallah
-
Şu dönem bende vitaminlere dayandım kilo kaybı var.B12-Demir-Folat alıyorum özellikle Magnezyum Çinko takviyesi de alıyorum. Toparlamaya çalışıyoruz bakalım. Küçük dilde kızarıklık ve şişme oluştu aft çıktı üstünde bir tane de beyaz valla katı yemek yemekte zorluyor baya bundan oldu neredeyse 20 gündür uğraşıyorum
-
Karabük İdmanyurdu Spor - Kulüp profili
Gümbür gümbür geliyoruz
-
O degil de hafif bi yağış var şuan yerleri ıslattı ahmak ıslatan tarzında oraj görülmüyor şuan 13.24. Bir yağış ve rüzgar çıktı hava serinledi 34 dereceden 25 e geldik kısa sürede 13.24 itibariyle.
-
Dün gece ne sıcaktı yav ilk defa balkon açık uyuduk ailecek tüm balkonlar açıktı ceryan yapsın diye açık bıraktık klima falan da kullanmıyorduk ilk defa zorlandık Hissedilen 35 i buldu uzun süredir böyle bir hava görmedim ben
-
Zonguldak belki de en sıcak geceyi yaşıyor fön esiyor fena ısındı hava
-
Zonguldak ta 2.33 itibariyle sağlam oraj var