Kar yağıyor da bu yıl az oldu, 80-90 cm oluyordu, geçen hafta 20 cm oldu o da eridi
İyiymiş abi bu sene konumum da fena başlamadı kış adına Daha ilk sistem efsane idi.Yer yer 1 metreyi geçen yerler oldu Merkezde bile 70 cm vardı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar yağıyor da bu yıl az oldu, 80-90 cm oluyordu, geçen hafta 20 cm oldu o da eridi
İyiymiş abi bu sene konumum da fena başlamadı kış adına Daha ilk sistem efsane idi.Yer yer 1 metreyi geçen yerler oldu Merkezde bile 70 cm vardı
Kayak merkezinde oturuyorum kardeş, tesisin hemen yanında
Abi orası her daim kar alır yahu çok şanslısın bizim de rakım az yüksek olsa diye dua ediyoruz merkezde en yüksek rakım 500 =D Ankaranın en düşük rakımı 500
Angora sorumlum benim kar eridi, yenisini alalım artık, sabah biraz beyazlatmıştı ama sulu yağmış
Abi Kayak Merkezinin yakınlarındamı oturuyorsun
:@ :coksıcak:
Zonguldak 18 derece değişen yok sistem başlamadan bitti gibi
Bizde fön üstüne fön yemeye devam ediyoruz ![]()
bazi yerlerde soğuma erken başladı sicakliklar daha düşük bizde etkisi olurmu bunun bakalim
Denizdeki yağış yanaşsa azıcık müthiş olurdu
Ecmwf ve GEM örtü de olur diyor 4 cm civarı
Zonguldak adına Persembe sabaha doğru belki daha erken kar başlar diyor Google hava durumu GFSde Sabah olur diyor bakalım neler olcak beklenenden soğuk gidersek sistem erken girse müthiş olur Snow Hound Zonguldakli67
Lodos kesintiye uğramıştır şuanlık. Ama sistem anında sıcaklıklar daha eşitlenir.
Bakalım neler olcak bu gidişle biz 10 derece altına inemeyeceğiz yahu 18 derece nedir
Aynen bizim arkadaş ucuz alayım derken indirimle aldı çakma almış fark etmesi de zor
normal telefonlar için kardeşim ufak bloototh ,pc için olan değil. kulakiçi olan
Arkadaşlar bloototh kulaklık almayı düşünüyorum. Sizce hangi katagoride kulaklık almalıyım. Marka ve model tavsiyesi ve site tavsiyesi olan var mı XIOMİ marka iyi gibi ama bakıyorum fikir alayım dedim.
Semih Ö. o zamanların dizileri daha teknolojikmiş şu anki dizilerden.
Aynen abi biz bu dizilerle büyüdük şimdikler neki ![]()