ECMWF ve GEMe göre olursa havada kar görürüz kesin Snow Hound Zonguldakli67
Hala belirsizlik var ECMWF gibi gelir inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF ve GEMe göre olursa havada kar görürüz kesin Snow Hound Zonguldakli67
Hala belirsizlik var ECMWF gibi gelir inşallah
ECMWF ve GEMe göre olursa havada kar görürüz kesin Snow Hound Zonguldakli67
16 ocak cumartesi 17 ocak pazar gibi düşün benzer şeyler çarşamba gecesini 16 ocak cumartesi gecesine benzetiyorum önce yağmur olarak başlar sonra yavaş yavaş karayelin etkisiyle kara döner perşembe sabah saatlerindede kar devam eder çatılarda bahçelerde arabaların üstünde mini örtü oluşur
Bende öyle düşünüyorum 27-28 gecesi sabaha doğru olan periyotta kara döner 28-29 devam eder
Snow Hound Hemşo bize birşey düşermi bu sistem ne dersin dek mek siklonik yağıştan falan
Üstümüzde kütle var yağış yok ilginç
En yüksek 9 En düşük 4
Bu görüntüde gfsye icona göre havada kar görenler öpsün demek oluyor değişir inşallah Trakya adına iyi olmasını isterim böyle bir potansiyel kaçmaz inşallah
26 akşam son nokta koyulur bu gidisle
Yağarsa zaten 0'ın altına düşmeyecek bi kar yağışı gerçekleşir.
0-1-2 derece arası takılır gibime geliyor yine denize yağış bırakacak gibi belki dek mekanizması olsa bir şans uygun mu bilmiyorum bakmadım Soğuk sınırda 500 hpa ve rüzgar uygun ama 850 sıcaklıklarından dek olmayabilir de
Yarım metre kar yağdı yaw konumuna, daha doymadın mı? Hay maşallah.
Hocam kovalamaya devam gelen varsa gelsin ![]()
Bu sistemde konumum adına burada 5 cm yapsa bana yeter valla ama sürprize açık gibi bakalım akşam güzel çıkacak gibi hissediyorum soğuklar daha güçlü gelir inşallah
Bi bakmışsınız sistem evrilmiş şubat 2 ye kadar güçlenerek devam etmiş⛷️
![]()
Bu sisteme salı akşam güncellemesinden önce ne daha yorum yaparım ne de tahmin. Sadece bakarım modellerdeki özellikle diyagramlardaki radikal değişimlere. Bu sistem için kimse her modelde farklı bir yorum yapmasın sonra pişman olabilir benden söylemesi bu sistemin potansiyeli çok fazla. Ufak dokunuşlarla çok farklı şeyler konuşabiliriz diyorum zira en basitinden rüzgar yönü bile günde 4 kere değişiyor bu yüzden ters köşe olmanın alemi yok.
Bencede değişebilir bende aynısını demiştim çünkü sistem siklonik son ana kadar değişebilir 18h kalana kadar belkide 12h kalana kadar devam etmek lazım