Yerdeki 10 cm karda lodosla beraber hızla eriyor en üzüldüğüm bölüm
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Snow Hound:'D
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Uzman yorumlarından kar haritalarına bakmanı öneririm o zaman
B.Karadeniz dek konusunda her zaman sürpriz yapmıştır bakalım bu sefer ne olcak geçenki gibi olmasada dek olarak yine birşeyler kaparız gibime geliyor
-
Sanırım hayır çünkü soğuklar batıdan giriyor yine ve yine karayel esecek
Dek olurmu sence o da bir avantaj
-
+100 rakımda kesin kar görürüz Ecmwf ye göre gelirse
120 Rakımım hala 5 gün var siklon oynak olduğundan lehimizede gidebilir başka bölgeler adına da iyi gidebilir bekleyelim o yüzden takibe devam beklentiyi minimum tutarak
-
batı karadeniz için söyledim bu arada
Bakalım inşallah gün geçtikçe yine iyiye gidiyor bizim için bu sefer beklentim minimum sürpriz yaparsa müthiş olur Gayet güzel gidiyor güzel bitiririz inşallah
-
Bende Windy için kar derinlikleri böyle güncel mi bilemedim ama ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Abi daha ne istiyonuz 30 40 cm Kar aldınız
Ne yani takibi bırakalım mı geleceği varsa gelsin tabi darısı diğer bölgelerin başına demiştim İnşallah sizde görürsünüz bu sefer
-
Havada görürüz eğer gelirse fakat yerde bile görebiliriz modellerin haritaları öyle diyor ben beklentimi minimum tutacağım
-
Bu sistemi kaçırırsak sorun yok benim için gayet güzel gidiyoruz geçen kışa göre 1 efsane aldık yanına 2 sistem daha yazdırırsak güzel kışlarımızdan biri olur bu da
-
Ya soğuğu yakalayamayız yada yağışı
Soğuk riskte bence -10 girse iyi olacak yağış her türlü oluyor genelde bence biraz daha takip edelim siklonik bir sistem olduğundan oynama oluyor her güncelleme
-
Haritaların hepsi yine bizim üstümüzü boyuyor koyu mavi pembe tonlarına kadar Snow Hound Zonguldakli67
-
Hepsi ayrı kafa şuan vade yaklaşsın biraz bence
-
Ve o akşam 2 yıldırım 1 şimşek düştü Dehşet bir şeydi böylesi gelirmi birdaha 4 yılda bir geliyor bakalım özletecek bu manzaralar kendini
-
Kamera ile uzun çekim yapacaktım bu kar böyle sisin altında 1 saat sürdü inanmazsın