Gördüm videoları eline sağlık
Kıskanmamak elde değil o kar yağışını.
Sağol hocam valla ağzımdan yanlışlıkla bir şey kaçmış o kadar yoğundu o akşam gerçekten göründüğü gibi değil gerçekte daha fena oluyor böylesi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGördüm videoları eline sağlık
Kıskanmamak elde değil o kar yağışını.
Sağol hocam valla ağzımdan yanlışlıkla bir şey kaçmış o kadar yoğundu o akşam gerçekten göründüğü gibi değil gerçekte daha fena oluyor böylesi
Hocam çok yer kaplayıp görüntü kirliliği yaptığı için o paylaşımı durdurmuştuk. Sitemizde diyagramlar konusu var oradan ulaşılabilir aslında
Galeriye bir video attım hocam bakmanızı öneririm Zonguldak Çok Yoğun Kar adında fena bir yağış :D
Snow Hound Zonguldakli67
#Yeniden
2 Gün KKY vermiş ![]()
bu güncellemeye göre bolu kastamonu falan gömülür o tarihlerde
MGM KKY vermiş bize yine
B.Karadeniz adına yine yağışlı sistem yolda 27si gibi lakin soğuklar cılız iç kesimler yine bayram edeccek bakalım soğuklar biraz daha güçlense kıyılar bile güzel kar yine görecek vade var takibe devam
Hatta sözü de vardır
Hoppala paşam Malkara Keşan :coksıcak:
Aynen öyle
Birde Saray tatlısı meşhurdur Kardan sonra iyi gider
Trakya'da en iyi kar yağışı Edirne-Keşan-İpsala-Malkara-Vize hattında oluyor yağarsa oralarda gözler oluyor.Küçüklüğüm orada geçti orada doğdum yarı Edirnel Keşanlıyım güzel şehir..Sakin güzel bir yer her haliyle.
Ben 15 Ocak sisteminden bir şey öğrendim umutsuz olmamak lazım modeller bile çözemedi anı yasadik beklentileri minumuk tuttuk çokta mutlu olduk darısı tüm ülkeye insallah
En yüksek -8
En düşük -22
Rizespor maçına bakıyodum çok etkili kar yağışı başladı maç içinde
Snow Hound O değilde biz hep efsaneleri ocak ortasında yaşamışız yahu arşivde 2009 ocaktan bir başlıyor 2021 ocağa kadar 3-4 yıl arayla hep efsane almışız tarih tekrar etmiş bildiğin birde aynı tarihlere denk gelmesi ilginç
O rampadan araba mı geçer yaa devam devam ?
Bu seferkinde geçmedi 80 kişi falan aynı anda kaydı bunun akşamı