Rekor gelebilir 1 metreyi geçen yterler vardır rahat
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Hadi gözün aydin
Sağolasın inş sizin oralarada yağar

-
Zonguldak 30 cm vardır rahat 25 cm yağmış maşalah
-
-
Zonguldak sahillerine -42 oturdu gece boyu dek şovu yaptı vurdu adeta bugünün manşeti
-
-
Ben böyle kar hatırlamıyorum

-
Zonguldak kar oldu yağdı adeta

-
Zonguldak iyice yogunlasti uyku yok

-
:kardan adam:
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Gece uzun Zonguldak

-
-
Dostum bu şu demek oluyor, WRF gömülürsünüz demiş, ECMWF iyi kar alırsınız demiş. Her türlü kar alırmışsın yani radarı takip et :D
?Sagolun hocam olursa sürpriz olur bizim için teselli olur en azından sağolun
-
Evet İstanbul'dan Karadeniz'e kadar oldukça karışık bir sistemdi. Şu ana kadar ufak tefek detaylar dışında çok yanıldığım yerler olmadı. Yarın Doğu Karadeniz'in de durumuna baktıktan sonra kendi kendimi ölçüp tartarım bu sistemdeki performansım adına
HalitaydemirHocam
bu ne demek olma olasılığı nedirHarici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.