Kiyilarda 50 60 cm yagabilir deniyor
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
CAN Zonguldakli67 Izlanda Eren Ömer Ne demek bu
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
CAN Zonguldakli67 Izlanda Eren Ömer Ne demek bu
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
İstanbul taraflarından geliyor oluşum başladı sanırım
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Zonguldakli67 Hocam bu arada Bartın bazı noktalarda merkezde rakım düşük olmasına rağmen 10 cm geçen örtü varmış
-
Olacakta diyemeyiz olmayacakta diyemeyiz. Bi dek bandı yakalarsın 1 saat yağar yıkar geçer
1 metreyi yüksekler aşarsa buralarada 20- 30 cm falan en azından yağar ozaman takip edelim bakalım b ugece
-
CAN Zonguldakli67 olabilir mi böyle bir şey ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bence değer o gökgürültüsü eşliğindeki dekleri görmek istiyorum. Karadeniz kar olup akacak inşallah zonguldağın üstüne
İnşallah kaçtan itibaren başlar diye tahmin ediyorsun hocam
-
Zonguldakli67 hocam ne dersin bu gece sabahlamaya değermi ?
-
Gece belki kuvvetli dek olabilir -40 -41ler girecek
-
Bartın merkezde de kar yok. Akrabalar orada bizden daha sıcaklar. Ne ereğlide ne Devrek te ne BEYCUMA, Çaycuma dişe dokunur bir yağış yok. Şükür ben yine 5 cm civarı aldım
Yenicede durum ne acaba bilgin varmı abi
-
Fos hafif kalır rezalet bir sistem oldu. Bakalım dekler nasıl olacak vurduğu yeri yıkıp geçecekmi. Modeller ve mgm neye göre yoğun kar yağışı verdi bugün için anlamış değilim yağış azdı
yanımızdaki Düzce 30 cm üstü alıyor Bartın 10 cm geçiyor burası 5 cm bile olmadı Yazık oldu o kadar takip ettik ne denirki

-
Bekliyoruz bakalım. Radara bakıyorum İstanbula dek girerken bize aşağıdan siklon gelmeye çalışıyor? sıcaklık 0 derecenin altına düşemedik hiç
Fos olduk yine desene abi

-
Snow Hound Zonguldakli67 bu gece dek alırmıyız
-
Yemin ediyorum bu nedir ya Sistemdemiyiz belli değil makus talihimizi yenemiyoruz düzce bartın 10 cm geçerken biz daha örtü alsak diye dua ediyoruz