Zonguldak Tarihçesi en azından biraz bilgi vermiş olalım
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anlık yıldız sayıyoruz şaka gibi :memnunolmayanseytan:
-
sen buraya bir radar atsana mgmden bende güncellenmiyor mu bu anlamadım
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Radarda üstümüzde yeşil kütleler duruyor kaç saattir ama yağış yok bu radar güncellenmiyor mu bende acaba anlamadım
Hocam şahsen ben pek birşey beklemiyorum ayaza çekerse şaşırmam 2 saattir hafif yağıyor hatta ara ara duruyor
-
Aralıksız Yoğun Kar yağışının üzerinden 9 yıl geçmiş

The content cannot be displayed because it is no longer available. -
30 cm mi ? buraya bile o kadar yağmıyo naptınız
Hocam 30 cm ne ki eskiden 1-2 metre alırdık biz Eski kışlardan haber yok gerçi ayrı mesele de en azından 2015 Şubat 3 Ocak 2016 tarzı bi sistem gelse iyi olur
-
Bizim yüzümüz gülmedi ki Düzce kadar şanslı olsak yeter
-
Tutmadimi kardeşim sizin ordada
5 Cm ya var ya yok ama görsel şölen vardı fakat örtü olarak 30 cm beklerken 5 cm bile yok

-
Yavaş yavaş umudum azalıyor bu sistem adına yağış yok birşey yok
-
CAN B.Karadeniz için gökgürültülü yağışlar gelcek deniyor ilerleyen saatlerde
-
Fakat iç kesimlerde 30 cm üstünde duydum +300 rakımda fazla kar var rakım çok aktif rol oynadı bu sistem
-
5-10 cm var şuan 120 rakımda
-
Zonguldakta durum ne merak ettim
Valla orta şiddet devam ediyor amma uçuyor havada tipi vardı 19:00gibi
-
3 Ocak 2016 gibi bir sistem gelirse bu sene beni keser inşallah Şubatta öyle bir beklentim var kendi açımdan Şubat ayı efsane alma oranı en yüksek olan aydır Zonguldağın 2012 Şubatı 2015 Şubatı 2017 Şubatı sistemleri vardı bakalım bu senede bir efsane şubatta gelir inşallah ümitliyim
-
Bizim burda devam ediyor ama hafif