CAN hocam bu saat itibariyle B.Karadeniz adına neler bekliyorsun kar devammı
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vay be yıllar geçiyor konularda eskiyor mesajlarda eskide kalıyor geçmişteki sistemlere özlem de artıyor bir bakmışsın koskoca 4 yıl geçmiş

-
Bu arada bu konunun 4.yılıymış sanırım forumun kurulma tarihide buydu Nice Yıllara HS Ailesi :okey:
-
Saat 8.30 9dan sonra dek şov başlıyor ?
Bekliyoruz

-
Şahsen örtü bakımından pek tatmin olamadım konumum olarak...Beklentimin altında kaldı lakin bazı noktaları görünce yinede ilk kar olmasına rağmen sevindim keyfini sürdük...Bu sistemi çok takip ettik en azından yarı yarıya kara doyduk diyebilirim.Sanırım bu gece de aksiyon devam eder yarınla ve salıyla beraber çarşamba hafifler ve dona çeker bizi yoran bir sistem oldu bence kovalaması zor oldu baya bi..
-
Sistem boyu videolar çektim tamamını birleştirip 1 2 video yayinlayacagim sistemden sonra
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. 
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
çocuklarla kaydık kar oynadık 3 yil ardından

-
Zonguldak iri taneli yoğun lapa lapa tatmin etti su siralar

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
Örtü oluşsa gönderelimde hafif hafif yağıyor CAN dek bantları ne zaman oluşuyor
-
Şu ana kadar beklenenden kötü gidiyor çok net iç kesimlere yaradı kıyılar fos gidiyor
-
Şu saate kadar istediğimizi alamadık ben kendi açımdan diyorum