Zonguldak Devrek neydi be o akşam Aynı zamanda babamda devrek doğumlu eski kışlar der her zaman Hey gidi günler Merkezde 60 cm özlendi inşallah yine yapar
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bakalım sistem akşamı böyle bir kar görecekmiyiz
-
Benim yazdığımı okudun mu?
Aynen şuan takip ediyorum hocam
-
Şu sıralar kky ve zamanla grapuel yağabilir diyor Bu gece 3e kadar
-
GFS windye göre Yarın sabah 9dan 1e kadar kar ihtimali yüksek sonrası kky sulu kar
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Anlık 2 derece daha düşük hatta burası şuan 2.3 derece konumum
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yarın havada görsellik kar göreceğiz gibi
-
Radarda kütleler güzel bakalım sulu kar yapacakmı biraz daha düşük olsa sıcaklık yapmıştı
-

The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bakalım ileriye dönük iyi şeyler var bekleyelim bu da var
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bakalım ileriye dönük iyi şeyler var bekleyelim bu da var
Ayrıca gfsye çok takılma kendin dedin zaten öğlen ve gece güncellemeleri ekstra diye hayırlısı yağsında yeterki
Bakalım inşallah bir umut var yine o umut büyür aydınlatır inşallah bizi
-
Semih Ö. biraz daha isyan edersen seni hemşehrin olarak ben cezalandıracağım ?
Takip diyeceğiz gelenede razıyız isyan değil hocam son gün kaçırdığımıza bunlar

-
Hiç belli olmaz bize 10 cm düzceye 50 verir bir bakmışsın tam tersi olmuş sen hatırlıyor musun 2016 kışını bütün kütleler bizi ıskaladıda bartında 1 metre kar oldu burda yarım metre anca oldu böyle şeyler olabiliyor ben umudumu kaybetmedim sende kaybetme en azından yağacak gibi bunu göremeyenlerde var şükür bunada hayırlısı neyse o olsun
Evet hocam bartın bayram etmişti yanımızdaki şehir zaten bende buna yanıyorum arada kalıyoruz ya düzce ya bartın bayram ediyor avantajı iç kesimde kalma bide Kastamonuya yakınlığı var bartının oda bir avantaj biz arada kaldık fön etkisi yapıyor bildiğin bize sistemler sıcaklıklar bile yüksek