Google hava durumu güncelledi son durum Pazar-Pazartesi %90-%95 arası yağış diyor Perşembe zamanla kky Cuma sulu kar donan yağmur kky demiş.Cumartesi gecesine kadar devam diyor.Cumartesi Akşamından Salı dahil gömmüş bizi
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
İşin garip tarafı ben kilimli merkezden yaklaşık 70 metre yüksekteyim ama burda yağan kar merkeze yağmıyor
Dek bandı olursa iki noktayı aynı anda da vurabilir
-
Olur bence geçen yıl çok büyük fark vardı dek yağış olacağı için burayı vuranlar merkezi vurmuyor bazen
Evet Dek için İcon güzel bakıyor olaya ne olcak bakalım
-
Serkann55 sende dert etme vezirköprüde çok iyi kar alır rakımı yüksek bir bölge zaten
O değilde hocam merkezle kilimli arasında fark olur mu sebce
-
Kardesim bence boşuna panik yapiyon Zonguldak güzel kar alir
Hocam Bende öyle düşünüyorum dek varsa işin içinde alır 14-15i için siklonik olduğundan bakalım görecez neler olacak 15i öğle saatleri akşama doğru
-
120 Rakım Azıcık denizden içerdeyiz Bakalım Cuma gününü merak ediyorum Sabah 6-7den sonra yoğun yağış var kar düşer o sıralar konumuma
-
Kıyılar en fazla 2 dereceyi görür max
-
Orta yolu bulmaları en güzeli olacak gibi bizim adımıza B.karadeniz adına
-
orta ve doğu karadeniz geçen yıl ki gibi avantajlı bir konuma geçti diyebiliriz geç geliyor ama iyi geliyor oralarada
Ben Şahsen kötü kar alacağımızı düşünmüyorum Modeller deklerin çoğunu göremiyor ikinci sistem full dek bence avantajımız çok büyük
-
Ukrayna Evtaporya Sevastopolun üzerindeki soğuklar bize inse çok güzel olurdu
-
En azından görsel anlamda iyi kar alacağımız kesin bakalım daha değişebilir hala
-
Bartın konum olarak daha iyi yerde
-
MGM Yarın değiştirir veya Cuma günü
-
Mgm benim keyfimi epey kaçırdı yinede inşallah düzelir yaa
Çok yüksek sıcaklık vermiş ama değişir onlar
-
İcon çok güzel yağışlar vermiş -38 -40 giriyor B.karadenize ve Marmaraya