En yüksek 4 en düşük 0
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
7.5 derece Anlik Zonguldak hava bulutlu zaman zaman hafif yağmur geçişleri oluyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kiyilarda dek yapar gibi
-
Azicik iç kesimler gömülür
-
Şu kardan çok kuvvetli yağış uyarıları hoşuma gidiyor

Benim gitmiyor yağmıyor mgm diyince =D
-
UZUN VADE GÜNCEL 10.01.2021
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Zonguldak 8 Ocak Akşam
Kaynak Zonguldak Belediyesi
:-D=D=D
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Her üyeye bundan alınır daha iyi o paraya =D=D
-
:-D=D=D
Vah 1 lira daha koymasaydınız nasıl alırdık
=D=D
Yok bir grupta gördüm bana ait değil :'D:'D
-
Arkadaşlar sorun ne =D=D
Yürü bee Ecmwf kim tutar seni böyle devamm
ECMWFye göre gelse daha karlıyız şuan
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
AZ KALDI
GELO KAVUŞUYORUZ -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Her kış kar yağarken Zonguldak adına şunu hatırlıyorum :-D