Bu tip sistemlerde 72 hye kadar takip etmek lazım
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Windy kky vermiş yüksek kesimlerde kar yağışı olarak düşer büyük ihtimalle şuan da öyle gözüküyor. En az +300 rakım yükseklik şart.
Ozaman İstanbulda Aydosa yaparda diğer yerler yaklaştıkça
-
Daha Çok Göster

Akustik bu bildiğin
Abayı yakmış bu arkadaş

-
Ecmwf kime uydu peki? Senden istediğim sadece kıyaslamadan uzak dur ?
Bu saatten sonra temkinli yaklaşmamız lazım zaten en küçük oynama değiştiriyor :olumlu:
-
Akşamda söversin gfs ye. Vermediği zaman gfs modelmi dersin. Verdiği zaman kutlama yaparsın. Azcık dengeli ol kardeşim
Hocam ben ECMWF gibi görüneceğini söylemiştim sonradan belki içimizdeki kar özlemiyle yanlış şeyler söyleyip göze battıysam kusura bakmayın herkesden de buradan özür diliyorum.
ECMWF Ana fikri sundu GFS'de ona uyuyor şuan temkinli yaklaşalım yine bir daha darbe yemek istemeyiz modellerden
-
Vade yaklaşsın Ukrayna WRF'den dek + yağışlara bakarız bu sitenin tutarlılığı yüksek Snow Hound
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Pazartesi salı günü gibi kesinleşir herşey yaklaştıkça heyecan artıyor
Dek mekanizması konusunda Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz aklımıza geliyor.Dek Şovlar olacaktır inşallah bu sistemde yaklaşsın biraz daha kutlamalar başlar
-
Batı Karadeniz ahalisi neredesiniz yahu GFS Gömdü nerelerdesiniz
Kutlamalar başlıyor yakında inşallah -
-
Allahın izniyle yağsında şöyle güzel başka bişey istemiyorum 2012 2016 kışları aklıma geliyor hep eskiyle hasret gideriyoruz ?
Aynen unutmuyoruz hocam o güzel kışları inşallah çerçevelik bi görüntü çıkacaktır
-
Siz geçen sene aldınız birazda biz alalım yarım metre olmuştu şubatın 10 u gibi ?
Aynen hocam Sıra bizde inşallah 2015 Şubatı yaşayacağız
-
tabi hala oynama ihtimali çok yüksek takipte kalmakta fayda var
Hocam inşallah efsaneye yakınız gömdü bizi gfs tabi yinede temkinli bakalım değişmezse çok güzel günler yakın

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Maşallah diyelim nazarlar değmesin inşallah

-
B.Karadenizliler anlık
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Gem ve ECMWF dediğim gibi güzel gidiyor GFS'de eninde sonunda ona ayak uyduracaktır benim düşüncem hala ECMWF tarafındayım