Bakiyorum 3000 serisi oneriyorsunuzda sirf onun icin alacagin monitor kac para
Aynen Herhalde Amd Ekran kartı + İntel işlemci alacaz İşlemci i59400F Ekran Kartıda 5500XT
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBakiyorum 3000 serisi oneriyorsunuzda sirf onun icin alacagin monitor kac para
Aynen Herhalde Amd Ekran kartı + İntel işlemci alacaz İşlemci i59400F Ekran Kartıda 5500XT
5600XT 5700 iyimidir AMD tarafında ben gerçi NVIDIA + intelciyim Şuan sistemde İ59600K var ve RTX 2060la baya iyi konfügürasyon bakalım bu sefer amd mi yapsam diyorumda kronik sorunlu diyolar
3060Ti de iyi kart olduğu söyleniyordu Fakat Monitöründe iyi olması lazım 4K Monitör lazım onlarda pahalı yani
CAN hocam benim şuan sistem rtx 2060 Super kardeşime de bi topluyum dedim indirimler oluyor arada bir bakacağım sağolun fikri olan arkadaşlar söyleyebilir
Yapar tabii ki her oyunu acqr rahat
1070 Ti nasıldır ?
GTX 1070 Tİ veya 1080 Ekran Kartı İş yaparmı hala kardeşime sistem toplamayı düşünüyorum parça parça
%25-30 seviyelerinde 10-11-12 ocakta kuvvetli yağmur sonrası sistem olasılığı dediğimiz gibi o da %25-30 seviyelerinde geziyor şuanda Samsun adına
Bartın diyagramı 60a kadar çıktı Zonguldakta 50 lere kadar
ECMWF ÖNCESİ SİNERJİ YAPALIM ATEŞ EDELİM DİYORUM 
![]()

Sınırlı alan modellerine geçiş yaparız yakında detaylar için CAN başkan değil mi?
Düzce
Zonguldak
Bartın
Diyagramları
İnşallah takacaz zamanı gelsin
Maşallah gfs bölgem adına çok güzel dek göstermiş kar haritasında kırmızı-mor skala var
en yüksek 0 en düşük -4