Buda bizim gümrük canavarı
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba dostlar 21 Ocak 2020'den beri bu foruma üyeyim önce bu ailede olmaktan da çok memnunum 2013ten beri havalara ilgim var önceden farklı forumlarda da bulundum.Yaşım 18.Adım Semih Soy Adım Ören.Karabük Yeniceliyim.Edirne-Keşan Doğumluyum.Zonguldakta Merkezde 8 yıldır babamın mesleği gereği ikamet ediyoruz.Önceden babamın şark görevi dolayıyla Mardin ve Hakkari'de de bulunduk.Spor alanını ve özellikle futbolu severim.Havalar adına ve genel anlamda bir kanal açtım ona da abone olabilirsiniz.Linki bıraktım.
-
Ads bu sene 1.ligde ortalarda kalır 7 8. Bitirir bence her sene öyle oluyor bu senede yeterli degil
-
Gfs özel Çaylar ve Kekler bizden gelin Beraber olsun. :hoscakal:
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ECMWF'nin 25ine kadar beklediği yağışlar ve GFS'nin 30'una kadar beklediği yağış haritası
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
En yüksek:11.3
En düşük 7.6
-
Hoşgeldiniz hocam sizİ 2013den beri tanıyorum bu hava ile ilgili uğraşlarımdan beridir tahminlerinize tanık olmuşluğum başka forumlardada yıllar içerisinde olmuştur.Hoşgeldiniz tekrardan.
-
Memleketim şaşırtmıyor :'D:'D
-
Adana Aksaray ZTK Maçı Asporda canlı izleyebilirsiniz
#BilgilendirmeMesajı
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, artan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması kısıtlandı.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Menemenspor'da koronavirüs testi pozitif çıkan kişi sayısı 30'a yükseldi.
+
-
Futbol konumuz görselimiz hayırlı olsun.İyi forumlar
Canlı Kameralar ve Linkleri bu konu üzerinden paylaşılacaktır
'
ANLIK DEPREM BİLDİRİMLERİ VE UYARILARI
'
KONUSUNDA KULLANABİLECEĞİMİZ GÖRSELLERDEN BİR TANESİ..
HAYIRLI OLSUN.
The content cannot be displayed because it is no longer available.