Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler

Site de yenilenmiş bu arada çok klas ve düzgün bir dizayn ile site kendini bulmuş emeği geçenlere teşekkürler..Umarım bu sene güzel bir sezon geçiririz bu temenniyle iyi forumlar dilerim herkese

Selamun Aleyküm yeni sezon başlamasıyla ben de kendimi tekrardan burada buldum çok güzel bir duygu bakalım bu sene ne maceralar ne aksiyonlar kovalayacağız herkese hayırlı olsun sayfamıza grubumuza da ben kendi adıma hayırlı olmasını diliyorum.:)

Herkese selamlar hayirli cumalar

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Mekkhala bir tayfuna dönüşüyor

Güncelleme 11 Ağustos 08:00 UTC

25.35N 117.20E adresinde bulunan Makkhala , bir tayfun kategorisi 1 oldu ve Çin'in Fujian kentinde karaya çıktı . Sistem 25 km / sa (14 deniz mili) civarında kuzey-kuzeybatıya doğru ilerliyor . Maksimum sürekli rüzgar hızı, daha yüksek sert rüzgarlarla 130 km / sa (70 kt) 'dir.

Mekkhala'nın kuzeye doğru ilerledikçe tropikal bir depresyona doğru zayıflayacağı tahmin ediliyor.

Çin Meteoroloji İdaresi, Seviye III acil durum yayınladı. Kuvvetli rüzgarlar, şiddetli yağışlar ve fırtınalar Tayvan'ı etkilemeye devam edecek.

Güncelleme 10 Ağustos 12:00 UTC

Tropikal Fırtına Mekkhala, 2020 Pasifik tayfun sezonunun altıncı adlandırılmış kasırgası oldu. Mekkhala şu anda 20.2N 118.7E yakınında, 16,5 km / sa (9 knot) kuzeye doğru hareket ediyor.

Maksimum sürekli rüzgarlar 65 km / saate (35 knot) yakındır . Mekkhala, Tayvan Boğazı'na doğru ilerlerken, konsolide olmaya devam ediyor ve Çin'in Xiamen ve Quanzhou şehirleri arasında karaya çıktıktan sonra zayıflaması bekleniyor .