Herkese Karabük Yeniceden iyi aaksamlarhs ailesi
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Sevdiklerinizle nice bayramlara dilerim...Hayırlı bayramlar HS Ailesi...

The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hayirli Geceler herkese bugün aksiyon yoktu hava karardı bir iki çaktı sonra bulutlu havaya bıraktı yarın ola hayrola bakalım iyi geceler herkese Allah rahatlık versin
-
Yagis basladi
Hava Fenalaştı
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ermenistan Gürcistan Doğu Karadeniz Hattı Fırtına ve Yağmur var
Zonguldağa yine yaklaşıyor fırtına
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bugün yine yerel yağışlar mı olacak
-
GECE uyumadımki zaten bekledim sabaha kadar ama değdi beklediğime.
Valla fena bişeydi son dönemlerde en etkili sistemdi sanırım
-
Gece ve sabah Gece 3 ve sabah 8 arasi ne ararsan vardı Böyle yağış gormedim 4 saatte konumuna 72.5 m yağış düştü yildirim oraj rüzgar fırtına şimşek Gokgurultulu ne ararsan vardı abi Zonguldakli67 abi çok şey kacirmadin ins. baskinlarda oldu fena bir geceyi geride bıraktık valla belliydi nem fazlaydı güzel yağışlar aldık yer yer sel olmuş bugünde yağışlar sürecek bartın ve çevresinde 60 mm civarı yağış almış bereket yağdı uzun süredir böyle yagmiyordu Allah afatindan korusun tekrar herkese günaydın iyi forumlad
-
Erken bir günaydın olsun Günaydın Gokgurultulu bir Zonguldaktab
-
2.Lig ve 3.Lig erteleniyor, maçlar yapılmayacakmış.Düşme olmaz inşallah Seneye tekrar 2.Lig #Karabükspor :kas:
-
CAN biraz geç gördüm kusura bakma reis Doğum gününü kutlar, ailenle birlikte nice mutlu yıllara dilerim.