S.a herkese hayirli sahurlar arkadaslar
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul bu ve marmara bölgesinin bu akşam oraj akşamı oldu.Ben aşırı oraj sevmem sanırım şimşek ve yıldırımlar ard ardaymış herşey dozunda güzel.Ev sallıyor falan diyorlar...Kazasız belasız bir akşam olur inşallah
-
n95 tipi maske elime gecti
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Babamla yazistik Istanbul yine sokaklardaymis geziyorlar suan oyle dedi trafik te yogun
-
Polis ti galiba baban ? Polis ise normal görev zaman yer bilmez.
evet doğru diyorsun sıkıcı bir dönem onlar adına yapacak birşey yok hizmette sınır tanımıyor polis
-
Herkese hayırlı sabahlar.Babama da bugün koronavirüsten dolayı İstanbul-Kadıköye görev yazmışlar.Bugün Zonguldak'tan İstanbul'a gidecek.Böyle bir dönemde diyecek söz yok.
-
Bugün Zonguldaktan bir görüntü
Yarın sokağa çıkma yasağı var? Amaç neydi? Peki bu manzara ne oluyor? 23.30 da çıkmışsınız 13.56 da çıkmışsınız ne farkeder? Siz bir de BİM in içini görün. Yazık biz de evden çıkmayalım bunalım geçerelim. Millet normal yaşantışına devam etsin.
Telafi egitimi ne zaman olur sizce bana gore Eylulde olabilir onun disinda yaz tatili olur viruse gore belli olur
-
Aynen kardeşim ama mayıs sonu okullar açılacak gibi izlenim var
Benim tahminim şuydu bu sezon herkesi geçirecekler.Zaten Haziran ilk haftası okullarda kapanıyor bakalım böyle sabit olarak bir yere giderse daha pik yapmadı bile ozaman bu sezon kapanır görelim bakalım
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Burada denmek istenen yanlış anlamadıysam Haziran,Temmuz gibi eğitim devam edebilecek ama kesinlik yok öyle mi hocam?
-
Bu zonguldak akıllanmaz yemin ediyorum halk ne kadar bilinçsiz 600 vakaya ulaştı bile haladaha çıkıyorlar bilinçsizce davranıp çıkıp insanların hayatını hiçe sayanlara ölselerde üzülmem.Cahillik başka birşey değil bugün yine dışarıda olanlar vardı küçücük şehirde bile çok büyük bir şehir değil halbuki zonguldak
-
Babamin polis arkadaslarindan bir kacinda virus suphesi nedeniyle ev izolasyonu verilmis.
-
Devlet bahçeli yoğun bakımda haberleri var
-
?:D
Bir akşamda herşey bitti FOS OLDU BRAVO yani!