- Birkaç gün önce söylenebilir miydi?
Soylu: "Daha büyük bir telaş olurdu. Bu yarım saat içinde acil ihtiyaçlarını alacaklar olabilir. Ama 12'den sonra kimseyi görmeyeceğimizi düşünüyorum."
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur- Birkaç gün önce söylenebilir miydi?
Soylu: "Daha büyük bir telaş olurdu. Bu yarım saat içinde acil ihtiyaçlarını alacaklar olabilir. Ama 12'den sonra kimseyi görmeyeceğimizi düşünüyorum."
10 Nisan Korona Bayramı olarak kutlanır artık.
5 gün sonra yeni italya oluruz cahille cahil olanlara bravo diyorum başka da birşey demiyorum
http://www.pusulagazetesi.com.tr/yasak-geldi-fi…8-haberler.html
EYVAH EYVAH NEDEN DÜN İLAN ETMEDİNİZ SOSYAL MESAFE FALAN KALMADI KAPAN KAPAR ARTIK!
Bizde bugun 1000 barajini deviriz gibi maalesef.
POZİTİF ORANI YÜKSELDİ 16.5 Maalesef durum kötü sayılar fena 8 NİSAN 2020
Bir şey dikkatimi çekti ?
1916 - Radyo Dalgalarının Ortaya Çıkışı 1918 -
İspanyol Grip Salgını 2003 - 3G dünyaya tanıtıldı 2003 -
SARS salgını 2009 - 4G dünyaya tanıtıldı 2009 - Domuz gribi salgını
2019/20 - 5G dünyaya tanıtıldı 2019/20 - Coronavirus salgını
LÜTFEN TÜM FOTOĞRAFLARA BAKIN
Tüm Dünya Devlet lerinin çağrısına uyarak evlerine kapanmış Dünya da sokaklar bomboş ama maalesef biz Türk vatandaşları bazılarımız mecburiyetten bazılarımız olayın ciddiyetini kavrayamadığımız için hala sokaklardayız.
Dünyanın farklı ülkelerinin MOBESE Kameralara görüntülerinden aldığım fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim Belki Dünyanın bu virüs belasını nasıl ciddiye aldığını görmeniz açısından etkili olur EVDE KAL TÜRKİYE
İnkumun dan bir başlayacan Amasra, çakraz, bozköy, tekkeönü, Kurucaşile, kapısuyu, gideros, Cide geze geze dura dura tam bir tatil serüveni. Özellikle gideros Koyu herkese tavsiye ederim
Her yaz neredeyse tatilimi oralarda geçiririm hocam özellikle çakraz,inkum ve amasra efsane görmeyenler görmeliler.Birde Ulus ilçesine giderim arada bir.Bartın tam kafa dinlemelik yer öneririm.
Zonguldak COVID19 - VAKA DURUMU
Benim bulunduğum bölgede(İNCİVEZ) 6 riskli şahıs bulunuyor.1 de ölüm var.Allah korusun.
ZONGULDAK COVID 19- GÜNCEL DURUM