Ben giremedim sayfaya?
Hocam ben sipariş ettim sayfayı yenileyin olmazsa tekrar tekrar girmeyi deneyin oluyor.Yalnız bunda da ilçeler yok Sadece Zonguldak var onu işaretledim adresi filan girdim okadar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen giremedim sayfaya?
Hocam ben sipariş ettim sayfayı yenileyin olmazsa tekrar tekrar girmeyi deneyin oluyor.Yalnız bunda da ilçeler yok Sadece Zonguldak var onu işaretledim adresi filan girdim okadar.
Ben buradan da sipariş ettim her ihtimale karşı sanırım dünkü siparişler iptal edilmiş burası kullanılacakmış
Sabah sabah duygulandım yak yak İsmail Aga ![]()
Birazda gülelim...
Herkese hayırlı geceler, yarın görüşmek üzere sağlıcakla, selametle kalınız.İyi geceler diliyorum Havaların Sesi ailesine
#HayırlıGeceler #HSAilesi #HavalarınSesi
Bu hatayı alanlar;
Maske Siparişi veremeyenler ''Maske Siparişi Ver'' butonuna seri seri tıklasın..Sitede yoğunluk bulunuyor ondan dolayı sayfa açılmıyor ya da 404 Error veriyor.
Seri tıklarsanız sipariş onaylanıyor.Kodunuz üzerinden takip edebiliyorsunuz.
#Koronavirüs #EPTT #Maske
Çok doğru
Yakında ptt varsa gider kendinde alırsın?
O da olur hocam iyi hatırlattın vallahi Şimdi bir kez daha sipariş verdim merkez seçeneğini eklemişler bakalım gelecek mi
Hayırlı Olsun.
Sağolun teşekkürler hocam.Sanırım sizde verdiniz sipariş size de hayırlı olsun.
İslemci iyi ben intelin islemcisini kullaniyorum Ryzen AMD kisminda biliyorsun zaten fiyat performans ürünüdür intel ise kalite fiyat ürünü ve donanimlari satiyor ben de WestaLife Vatan Computerdan toplamistim Rtxli pcyi
Eski di biraz ekran kartı
Hala ayakta tutar pcyi yeterli bence bir ssd tercihi ile baslarsin bu ise kardesim program olarak abobenin programi var wondershare camtasia olabilir 1 2 program daha var onlar aklima gelirse söylerim
Daha başlamadım reis programları indirip başlamam gerek
Program olarak hangi programla rı düşü nüyorsun bide pc ozelliklerini soylersen daha iyi yardimci oluruz reisim
Sorun olmaz ..Net adres varsa yeterlidir
Var hocam kapi nosuna kadar belirttim sağolun arkadaşlar.
Midnight Club 2 birde.Arana yarış oyununun babasıdır.
Etap ve sanal bellek süperdir.Yanarsin aynı başlangıçta bir başka seçenek veya engel çıkar asla aynı engel veya rakip olmaz oyunda.İleri tuşuna basa basa parmağım acımıştı.Bense pamukla ve bantla parmağıma kılıf yapmıştım.Oyun heyecanıyla demekki devamlı ileri giderken fazladan baskı uyguluyorsunuz farkına varmadan.Hilesiz bunun sonunu görün başka birşey istemem
Call of duty bilirim bunlardan
Nfs ve Half Lifeida bilirsin hocam![]()